mat Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 W sumie masz rację, tak tylko zaproponowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Ja wezmę i tak - może się wymienię? Co będę tak tylko swoje i swoje (i Leszcza ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferguson Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Dzięki za wczorajsze spotkanie, frekwencja naprawdę duża a przecież nie każdy mógł dotrzeć. Dziś wieczorem postaram się wysłać maila podsumowującego wczorajsze ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Postaraj się postaraj, bo w trybie pilnym potrzebuję adresy emailowe do wszystkich. Spotkanie naprawdę fajne, a 27 osób to niezła frekwencja:-) Miejmy nadzieję, że motywacji starczy do wysokiej aktywności w zaplanowanych działaniach - i za to wypijmy (póki co jakąś kawę, bo na piwo jeszcze nieco za wcześnie ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 A zdjęcie grupowe skąd będzie można sobie pobrać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Dajcie trochę czasu Niektórzy ludzie pracują Postaram się wrzucić wieczorem zdjęcie, także wysłać do Michała żeby dołączył do notatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 OK, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Chyba ze mną coś nie tak, pytałem wczoraj przechodniów o wystrój Kontynuacji i tylko jeden się ze mną zgodził, ze jest do dupy. Natomiast Szynkarnia na dole bardzo spoko i ta włoska IPA tyż. Jednak w Zupie Rowing z randala z pianą jak bita śmietanka rewelacja:) Ogólnie wrocławski szlak piwny, którego jeszcze nie ma, uznaję za otwarty. Żeby nie było zupełnego off topa to dzięki wszystkim za spotkanie, zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesive Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 A to nie był King of Hop z randala? Również dziękuję, mimo iż musiałem się wcześniej ewakuować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 A to nie był King of Hop z randala? Najpierw był podpięty do randala King of Hop, a później zamienili na Rowing Jacka, więc całkiem możliwe, że piłeś King of Hop Dla mnie też numer jeden Rowing Jack z Nelson Sauvin w przepływie i ta piana jak creme rewelacja. Wielkie dzięki za spotkanie i miłe towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferguson Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Ok przesłałem plik z adresami. Przesłałem także krótkie podsumowanie wczorajszego spotkania. Jeżeli ktoś nie otrzymał PW, maila to pisać. Nie ma ludzi nie omylnych. Pomimo starań nadal są błędy w adresach. Więc forma komunikacji to w tym momencie Nasz priorytet. Nie długo pojawi się już oficjalny komunikat. Edytowane 14 Października 2013 przez Ferguson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisz Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Pomimo chęci nie udało mi się dotrzeć na spotkanie, czy następne będzie dopiero 10 listopada, przy okazji cyklicznego spotkania piwowarskiego? Mój debiutancki Amber Ale powinien być już gotowy do zmasowanej krytyki Przy okazji przywitam się - cześć Z kilkoma osobami nawet miałem przyjemność już się zapoznać na poprzednim spotkaniu, gdzie pojawiłem się na kilka końcowych chwil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferguson Opublikowano 14 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Hej nie długo ujawnimy szczegóły dot. wczorajszego spotkania. Na razie musisz uzbroić się w cierpliwość Co do spotkania motywem przewodnim jest Stout z okazji zbliżającego się święta http://www.stoutday.com/ Oczywiście jak nie masz piwa w tym stylu lub chcesz po prostu przynieść Amber'a to nie ma sprawy. Co do szczegółów spotkania to także nie długo je podamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralat Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Wpadaj śmiało z amberem, ja też nie będę miał stoutu, bo nawet jak bym go w najbliższy weekend uwarzył to i tak musiałbym przynieść zielone piwo. Dopiero od następnego spotkania postaram się mieć uwarzone coś na co się umówimy. Też dziękuję wszystkim za spotkanie i wędrowanie piwnym szlakiem. A co do wystroju Kontynuacji, tak jak Ci mówiłem Orzechu, też mi nie leży. Nawet powiedzieliśmy to Bartkowi i reszcie obsługi, kiedy siedzieliśmy z nimi później przy barze. Ale cóż, my mamy swoją ciemną, ceglaną piwnicę w ZUPie, inni mają swoje jasne, przestronne i hałaśliwe miejsce w Kontynuacji - dla każdego, coś fajnego. Edytowane 14 Października 2013 przez pralat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Swoją drogą, mi wystrój Kontynuacji baaardzo odpowiada . A co do konkretów. Wiem, że w Warszawie istnieje coś takiego jak Warszawski Szlak Piwny. W sumie można by pomyśleć o podobnej stałej inicjatywie we Wrocławiu ("reklama", stronka, "znaki drogowe"). Edytowane 15 Października 2013 przez mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralat Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Rozmawialiśmy o tym w niedzielę zarówno z Niedźwiedziem, jak i Bartkiem. Ponoć prace nad stworzeniem go są już silnie zaawansowane i dopinają szczegóły. W skład szlaku poza wiadomymi trzema pubami wchodzić miałby jeszcze Academus i Stacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 W skład szlaku poza wiadomymi trzema pubami wchodzić miałby jeszcze Academus i Stacja. a Czeski Raj na Bogusławskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krtex Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 W skład szlaku poza wiadomymi trzema pubami wchodzić miałby jeszcze Academus i Stacja. a Czeski Raj na Bogusławskiego? Prałat tylko donosi, co zasłyszeliśmy, nie my się układamy;) Lista na pewno nie jest, będzie ograniczona do tych pięciu miejsc. Wreszcie Raj jest ze Stacją przez ścianę. W zasadzie chciałem się przyłączyć do chóru malkontentów wystroju Kontynuacji, ale jakiś sposobem znów tam wczoraj piłem piwo i chyba zaczynam się do niego przyzwyczajać. Zaś fajną sprawą było to, że gdy trafiłem później do Szynkarni, to spotkałem tam jednego z kontynuacjowych bliźniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Poprawka do mojego maila: ins125, a nie ims123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferguson Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wszystkie maile, które zostały zgłoszone zostały poprawione. Jak ktoś nie dostał maila z podsumowaniem to znaczy, że nie mogłem się rozczytać. W takiej sytuacji PW do mnie lub Marusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkorze Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Czy inicjatywa jest wciąz otwarta na nowe osoby? Dopiero się dowiedziałem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Tak, niedługo wyjdą oficjalne komunikaty z naszej strony, jeszcze dopinamy szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi