Słody barwiące, jęczmień palony: na początku czy na końcu zacierania?
Słody barwiące, jęczmień palony: na początku czy na końcu zacierania?
129 użytkowników zagłosowało
-
1. Słody barwiące, jęczmień palony, czekoladowe etc; czy dodajesz je na początku czy na końcu zacierania?
-
na początku zacierania28
-
na końcu zacierania49
-
różnie, zależy to od różnych czynników52
-
- Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się