Willow Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Napisałbyś "mocznik" i nikt by nawet nie spojrzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willow Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Kogóż to spotkałem dzisiaj na schodach i pośpiech nie pozwolił pogadać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Pana Zdzicha sprzątacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) W jednym z zakładów jest bioreaktor - trzeba się zakręcić i namnożyć jakichś dobrych drożdży dla całej WIP Wiesz, który zakład takowy posiada, bo nie mogę go namierzyć, a warto by pogadać czy nam użyczą Edytowane 21 Listopada 2013 przez Bzdzionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Kogóż to spotkałem dzisiaj na schodach i pośpiech nie pozwolił pogadać? Nie byłem to ja , a tak swoją drogą jak brewkit, pijalny wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willow Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Czyli musiał to być Mesive. Brewkit wyszedł pijalny, już go nie ma . Dziś przelewam na cichą moje pierwsze zacierane (IPA), a w niedzielę zacieram następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Brawo, widzę że zabrałeś się ostro do roboty, tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesive Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Jam Ci to A bioreaktor stoi w Zakładzie Immunochemii u Willow'a, tylko kilka pokoi wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willow Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 To nie do końca "u Willowa", ale ten sam korytarz . Mesive - nie zdziw się tylko przypadkiem, jak Cię nie poznam, bo mam niestety upośledzoną bazę danych twarzy i muszę parę razy kogoś zobaczyć, zanim będę w pełni kojarzył . A bioreaktora od Robaków bym raczej nie używał do żadnych celów spożywczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesive Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dezynfekowany lizoforminą Nie czujesz się z tym bezpiecznie? Co do twarzy - spokojnie, będę do Ciebie wołał z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 mam niestety upośledzoną bazę danych twarzy i muszę parę razy kogoś zobaczyć, zanim będę w pełni kojarzył A dasz mi to na piśmie? Mógłbym kilku osobom udowodnić że to nie jest tak, że ja po prostu mam ludzi w dupie i nie poznaję czasem "na mieście" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Willow Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Hehe, mi to działa czasem wręcz kontekstowo - znajomą doktorantkę widywałem zawsze w "ciuszkach klinicznych" i zawsze jak się mijaliśmy w "cywilu", to zastanawiałem się, kto to jest i dlaczego mi mówi "cześć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi