uups Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 chętnie bym spróbował napojów mistrzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 No to wpadnij do mnie na piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Kolejne znakomite piwo Weny. # 165 - Porterowy Cień Tu kolor jasnobrązowy, piana bardzo trwała (nie wiem jak to robisz ale znakomita i występuje w 90%piw -co najmniej), brązowa, drobno-pęcherzykowa. Zapach słodki, karmelowy, po ogrzaniu delikatny diacetyl. W smaku słodowo-karmelowe z delikatnych nachmieleniem na końcu. Bardzo smaczne piwo, wypiłem z przyjemnością. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anmar Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Porter Chorzowski warka 133. Otrzymany na zlocie w Brennej Porter to nie nasz ulubiony styl, jednak ten nam posmakował. Jest inny od tych, które piliśmy do tej pory, łagodny z nienachalną palonością, wręcz z odrobiną słodyczy w tle. Przednie piwo. Dziękujemy za możliwość degustacji. goroncopozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi