Kasanga Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Jaka jest między nimi różnica, natrafiłem na takie palone niesłodowane składniki w recepturach i nie wiem czym się różnią. Konkretne receptury z BeerTools http://www.beertools...e.php?view=3033 , http://www.beertools...e.php?view=7234 Pozdrawia Edytowane 11 Października 2013 przez Kasanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 To raczej to samo, każdy "Roasted Barley" jest "Black". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rpaloha Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Podobnie jak z kawa palona jasny-ciemniejszy http://www.erakawy.pl/content/7-palenie-kawy będzie wyczuwalny kwaskowość piwka np.roasted barley -600 ebc black barley Colour 1250-1400 ebc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Nie wiem czy u mas dostaniesz ten jaśniejszy, zwykle mają po ok. 1400 EBC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się