tumek_pl Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 TUMEK - po co Ci potwierdzenia jak masz I i II miejsce. III miejsce zdobył chyba Słowak. Spoko, tylko odpowiedziałem na pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumek_pl Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) To w ramach sporej dawki radości pochwale się własnym ptaszkiem Janku jeszcze raz dziękuję za transport i opiekę nad moim inwentarzem no no jak już napisałem to chyba już Twoje przeznaczenie Biro 3 miejsce a teraz dopiąłeś z tym Weizenem :-) , widzę, że masz niezłą powtarzalność ? Warzyłeś dekokcją czy temperaturą jeśli można wiedzieć ? Słuchaj , teraz tak patrze , za pierwsze miejsce masz srebrną szyszkę ?? Edytowane 26 Lutego 2014 przez tumek_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Piwo robione wg http://www.wiki.piwo.org/Hefe-Weizen,_Andrzej_Jendrzejski_%28Jejski%29 tylko chmielone 50g tradition Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Proszę o kontakt na PW Adama Czogallę Kolegów Grabka,Jakubas,Kralka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 za pierwsze miejsce masz srebrną szyszkę ?? O kolorze "szyszki" decuduje ilość zdobytych punktów . Cyt. z regulaminu Ocenenia sú zoradené do troch stupňov nasledovné: Zlatá chmeľová šiška (1. stupeň) - excelentné pivo ( 89, 00 - 100 bodov) Strieborná chmeľová šiška (2. stupeň) - vynikajúce pivo (75,00 - 88,99 bodov) Bronzová chmeľová šiška (3. stupeň) - dobré pivo (59,00 - 74,99 bodov) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Po raz kolejny proszę o kontakt. Czy ktoś zna tych trzech tenorów Grabka,Jakubas,Kralka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Po raz kolejny proszę o kontakt. Czy ktoś zna tych trzech tenorów Grabka,Jakubas,Kralka Oczywiście, że zna. Przecież wszystkie dane podali przy zgłoszeniu piw na konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Miałem okazję próbować III miejsca w kat. ESB - autorstwa Pawła Masłowskiego z Zawiercia . Wynik nawet dla autora jest zaskoczeniem bo nie był zachwycony swoim wyrobem Mnie to piwo smakowało , było bardzo poprawne , bez jakichkolwiek wad . Sam Paweł mówił , że wg niego za mało nachmielone . A tu zaskoczenie i o włos było od drugiego miejsca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Cisza w temacie i na PW. Czy wszyscy otrzymali swoje nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ja odbieram swoje w niedzielę w piwotece. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Słowacy przekazali mi dyplomy za srebrne i brązowe szyszki. Proszę wymienionych na PW o kontakt odnośnie przekazania dyplomów. Wojciech Ściana - 2 szt M.Brzana&M.Zajdel - 2 szt Tomasz Schutz - 2 szt - Tomek przypominam, że mam dla Ciebie jeszcze parasol Andrzej Smyk - 1 szt Krzysztof Zach - 1 szt Rafał Klosiński - 1 szt Elżbieta Kulkowska - 1 szt Szymon Kierszniowski - 1 szt Michał Kiziński - 1 szt Paweł Podolski - 1 szt teraz jest prawidłowo Arkadiusz Suchecki - 1 szt Grabka,Jakubas,Kralka - 2 szt Adam Czogalla - 2 szt - przekażę Łukaszowi w Żywcu Edytowane 15 Czerwca 2014 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Słowacy przekazali mi dyplomy za srebrne i brązowe szyszki. Proszę wymienionych na PW o kontakt odnośnie przekazania dyplomów. Wojciech Ściana - 2 szt M.Brzana&M.Zajdel - 2 szt Tomasz Schutz - 2 szt - Tomek przypominam, że mam dla Ciebie jeszcze parasol Andrzej Smyk - 1 szt Krzysztof Zach - 1 szt Rafał Klosiński - 1 szt Elżbieta Kulkowska - 1 szt Szymon Kierszniowski - 1 szt Michał Kiziński - 1 szt Paweł Podolski - 1 szt teraz jest prawidłowo Arkadiusz Suchecki - 1 szt Grabka,Jakubas,Kralka - 2 szt Adam Czogalla - 2 szt - przekażę Łukaszowi w Żywcu Podbijam temat, nie mam jeszcze wszystkich odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi