Skocz do zawartości

Refermentacja po roku


Rekomendowane odpowiedzi

Praktykował ktoś coś takiego?

Ponieważ mój zeszłoroczny porter bałtycki nie nagazował się przez rok (prawdopodobnie drożdże zginęły podczas długiego lagerowania, a świeżych nie dodałem), otworzyłem dzisiaj butelki, które zostały i dodałem do każdej kilka mililitrów świeżego piwa podczas przelewania na cichą. Będzie coś z tego, czy drożdże nie dadzą rady?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.