..::maniek::.. Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Kolor - ciemno miedziany lekko opalizujące Piana - średnia, drobno pęcherzykująca, ładnie oblepia szkło Wysycenie - niskie Aromat to głównie cytrusy ale i mango, brzoskwinia W smaku owocowe, trochę jakby skórka od chleba-ciasta, słodowe, bardzo dobrze się pije, niezapychające i zrównoważone Goryczka średnio-niska, nieściągająca, niezalegająca, dobrze wkomponowuje się w piwo Cóż, niczym skończyłem pisać piwa już nie było więc bardzo dobrze pijalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Kolor: brązowy - taki kolor chciałbym osiągnąc w brown ale Piana: piwo kompletnie wygazowane - może trafiłem taką butelkę - piana ze zdjęcia została uzyskana przez nalewanie pod kątem prostym do szklanki - szybko znika, szklanki nie okleja Aromat: cytrusy Smak: tutaj niespodzianka bo trochę te cytrusy mi nie pasują do jednak karmelowych/herbatnikowych smaczków Jednocześnie piwo pije się nieźle. Nie męczy Szkoda tylko, że nie pozostawia fizycznych odczuć na języku - brakowało mi bąbelków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Piwo lane z kega który był gazowany po angielsku. Tak lubię pić ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat7 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Kolor: brązowy Piana: Niska, nietrwała Aromat: Cytrusy, lekka słodowość Smak: cytrusy, herbatniki, bardzo przyjemny smak, lekka goryczka Ogólne wrażenie bardzo dobre, piwo przyjemne, naprawdę lekko się pije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi