anteks Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Wzmocnionego pilsa czy coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browman Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Chyba zrobię Maibocka według zestawu z BA. - słód pilzneński Weyermann - 3,0 kg, - słód pszeniczny jasny - 1,0 kg, - słód karmelowy jasny Carahell - 0,4 kg, - chmiel goryczkowy Marynka - 20 g (granulat), - chmiel aromatyczny Tettnanger - 30 g (granulat), Z tym ,że zamiast pszenicznego dam orkiszowy. Jeszcze się zastanawiam nad dekokcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Robicie cichą w Dunkelweizenie? To piwo ma być klarowne, czy jak zwykły weizen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Jak zwykły weizen - tylko, że ciemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się