WiHuRa Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Kolor: brązowy, idelanie klarowne Piana: grube pęcherzyki, szybko się redukuje Aromat: bardzo przyjemny, złożony, lekki goździk, karmel, skórka chleba, śliwka Smak: przyprawowy (goździk), mocny karmel (może ciut na dużo tej karmelowości), wytrawny finisz i lekka przyjemna goryczka, całkiem nieźle zbalansowane, alkohol z czasem wychodzi na wierzch Wysycenie: średnie Ogólnie: W sumie to nie "mój styl" ale miałem ochotę na coś treściwego i sie nie zawiodłem. Bardzo smaczne piwo, świetnie pijalne, czuć ekstrakt i moc ale jest balans ze strony wytrawności i goryczki. Najsłabszym elementem jest piana, która w tym stylu powinna wyłazić ze szklanki. Edit: Po obwąchaniu butelki już po spożyciu w nozdrzach poczułem mocnego banana Pewnie i był w piwie ale inne aromaty były silniejsze i go nie wyczułem. Edytowane 22 Listopada 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi