lifeenthusiast Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witajcie, chciałabym Was prosić o pomoc. Chciałabym narzeczonemu sprawić prezent świąteczny w postaci profejsonalnego/półprofesjonalnego kursu kiperskiego albo jakiejś fajnej degustacji piw świata. Czy wiecie może czy w 2014 jest organizowane coś takiego w okolicach Wrocławia? Do tej pory znalazłam coś takiego: http://www.wyjatkowyprezent.pl/prezent/degustacja-piwa-szkolenie-kiperskie-warszawa ale przyznam szczerze, że nie wygląda to jakoś powalająco. Mój narzeczony nie jest jakimś wielkim znawcą czy kiperem ale na maksa jara się piwami i takie piewa jak będą degustowane na tym kursie to on pija na co dzień. Chciałabym mu zafundować jakieś spotkanie, z którego wyniesie jakąś ciekawą wiedzę. Może jakiś kurs warzenia piwa? Wydaje mi się, że dużo lepiej wygląda ten kurs: http://www.browarzyciel.pl/index.php?option=com_registrationpro&view=event&Itemid=109&did=9 Czy moglibyście ocenić to swoim fachowym okiem albo polecić mi coś naprawdę godnego uwagi? Jeśli nie Wrocławi to zaproponujcie coś w innym mieście jeśli jest interesujące. Jestem w stanie go nawet dowieźć byle był zadowolony ) Z góry dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jak kurs ma być profesjonalny to zdecydowanie u browarzyciela, to będzie bardzo dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 z tego też powinien być zadowolony http://piwoznawcy.pl/kalendarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ciekawe, a na forum browar.biz to samo ogłoszenie, tylko ten chłopak w Krakowie... http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=105767 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Czyzby spqm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) przypuszczam, że jak by "Panią" interesowała Nasza opinia na temat tego kursu, to pojawiła by się chociaż raz na forum po zamieszczaniu stworzeniu tego tematu. [edit] ort Edytowane 3 Grudnia 2013 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Rasa? czego, kogo? Btw, ten pierwszy to właśnie realizowany przez "piwoznawców". Różni je tylko cena. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 no dobra, przecież nie będziemy na forum robić segregacji rasowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Czyli ktoś z PDSL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryjo76 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 nieważne jaki cel przyświecał założycielce tematu - ja właśnie z niego skorzystałem i cieszę się, że zakładać podobnego i czekać na odpowiedź nie muszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 no właśnie, ja też jestem zainteresowany jakimś najbardziej podstawowym kursem sensorycznym ze szczególnym uwzględnieniem piwa, ktoś coś może zarekomendować, osobliwie na Lubelszczyźnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre356 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 z tego też powinien być zadowolony http://piwoznawcy.pl/kalendarz ja korzystałem z tego kursu i nie polecam. Pan Maciej Chołdrych złamał nogę i przysłał kogoś w zastępstwo, szkoda tylko że ta osoba nie była zbytnio kompetentna, podsumowując szkoda kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 ja korzystałem z tego kursu i nie polecam. Pan Maciej Chołdrych złamał nogę i przysłał kogoś w zastępstwo, szkoda tylko że ta osoba nie była zbytnio kompetentna, podsumowując szkoda kasy Generalnie z merytoryką nie było źle,ale ilość osób (40 na oko) to bezsens przy takim spotkaniu. Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi