wilk Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam, szybkie pytanko: który z poniższych kalkulatorów liczy najdokładniej poprawkę refraktometru? -toolkit piwowara (nowa wersja na piwo.org), -programik średnia (z piwo.org) -brewtarget Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Ja używam średniej Codera i sobie chwalę. W brewtargecie jest to trochę zakręcone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 w każdym z nich wyniki się dość dużo różnią - więc na razie punkt dla sredniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 ja korzystam w toolkita, a dokładniej z wersji mini na androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 ja też dotąd korzystałem z toolkita ale dziś dla porównania wpisałem w innych narzędziach i się zdziwiłem - aż taka rozbieżność? toolkit 2 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwosz Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 toolkit na androida działa git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Toolkit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi