e-prezes Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Czas konkretyzować listę przyjezdnych. Wpisujcie się poniżej. 1. E-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 A ja a ja ?!? 1. E-prezes 2. emcede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Chyba nie zdąrzę uwarzyć stoutu na imprezke. Można przywieźć inne piwo? Stout pod każdą postacią będą fanty. Pozostałe piwa wedle uznania do wymiany z innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 e-prezes konieczne rezerwacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Rezerwacje czego? Noclegu? Kolega mikwro jedzie samochodem z Lublina, więc dogadywać się jak ktoś chce się zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Na pisałeś coś o wpisywaniu się na listę, pomyślałem że potrzebujesz wiedzieć kto będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wpisuję się na listę, noclegu nie potrzebuję, w razie gdyby były jakies problemy z logistyką to służę podwózką z Radzynia Podlaskiego i z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) 1. E-prezes 2. emcede 3. Goglez + Karol (znajomy niezarejestrowany na forum) 5. Zbynieks Edytowane 14 Lutego 2014 przez Goglez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikwro Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 1. E-prezes 2. emcede 3. Goglez + Karol (znajomy niezarejestrowany na forum) 5. Zbynieks 6. mikwro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 A o której godzinie zaczyna się spotkanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Całe SLPD (Kamilo,Parzon, ponury fermentaThor, Pieslav, Billi881) plus mam nadzieję Sokołowski oddział SLPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek346 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 (edytowane) no raczej sokolow bedzie nie wiem ile osob ale myslimy o całym samochodzie. kierowca byc moze tez sie znajdzie jaworek346, afghan, jaq2,maniek czwarty, jaworeg Edytowane 14 Lutego 2014 przez jaworek346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) Na pisałeś coś o wpisywaniu się na listę, pomyślałem że potrzebujesz wiedzieć kto będzie? Choćby dlatego by wiedzieć jak ustawić stoły przed imprezą i ile z grubsza przygotować fantow dla tych, którzy przywiozą stouty. A o której godzinie zaczyna się spotkanie? Wstępnie o 16. Wszystko zależy czy jednen z punktów programu wypali. Edytowane 15 Lutego 2014 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 (edytowane) 1. e-prezes 2. emcede 3. Goglez + Karol (znajomy niezarejestrowany na forum) 5. zbynieks 6. mikwro 7. Kamillo 8. Parzon 9. ponury fermentaThor 10. Pieslav 11. Bili881 Edytowane 15 Lutego 2014 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 A do kiedy jest ostateczny termin podania informacji czy się będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Na dwa dni przed też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdzip Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 I ja też się wybieram więc poproszę na listę zapiasć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) 1. e-prezes 2. emcede 3. Goglez + Karol (znajomy niezarejestrowany na forum) 5. zbynieks 6. mikwro 7. Kamillo 8. Parzon 9. ponury fermentaThor 10. Pieslav 11. Bili881 12. tdzip Edytowane 17 Lutego 2014 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 13. bnp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Podarunki dla uczestników zasponsoruje m.in. sklep Centrum Piwowarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 14. astrobus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Niestety nie dam rady przyjechać, dajcie znać co ustaliliście w sprawie oddziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam, Dopisuję się na listę: 1. e-prezes 2. emcede 3. Goglez + Karol (znajomy niezarejestrowany na forum) 5. zbynieks 6. mikwro 7. Kamillo 8. Parzon 9. ponury fermentaThor 10. Pieslav 11. Bili881 12. tdzip 13. bnp 14. astrobus 15. Michał K Niestety nie wyrobiłem się w czasie i nie udało mi się w czas uwarzyć stouta ale przywiozę dla degustacji zeszłorocznego bittera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 19 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 no raczej sokolow bedzie nie wiem ile osob ale myslimy o całym samochodzie. kierowca byc moze tez sie znajdzie jaworek346, afghan, jaq2,maniek czwarty, jaworeg Gdzieś mi umknęła ta wypowiedź. Na ile % jest to raczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Kurczę, ja też się zastanawiam, co przywieźć. Niby specjalnie odłożyłem kilka butelek american stouta, ale zauważyłem, że on mi wcale nie zyskuje z czasem... Niby nie jest zły, nawet dobry, aliści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi