Browariat Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Piwny depozyt w Poznaniu - ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Z tego co wiem to nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vami Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zawsze możesz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztoń Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Gdyby był ktoś chętny z Poznania, aby otworzyć skład piwny, to było by fajnie. Na dzień dzisiejszy, mógłbym podrzucić saisona i jakąś pszenicę, a lagery za dwa miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mogę spytać w Setce czy by poszli na takie coś. Ilu byłoby chętnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Mogę spytać w Setce czy by poszli na takie coś. Ilu byłoby chętnych? Pytaj, pytaj. Bocka, weizenbocka, bittera i APA na start bym znalazł. Edytowane 12 Stycznia 2014 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Z Setką jest o tyle problem że otwierają późno. W Centrali Piwnej jest trochę mało miejsca. Może w Ambasadzie na Krakowskiej lub Woźnej. Można tez spróbować w Piwa Świata na Głogowskiej. Na Głogowskiej jest chyba też najmniejszy problem z zaparkowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No już widzę że byłoby z 6 chętnych :-) z mojej strony wszedłby na dziś Bohemian Lager i Pine Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Przy okazji koledzy poznaniacy przyłączcie się do http://www.piwo.org/topic/12312-wymiana-drozdzy-piwowarskich-serwis-internetowy/ :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Z Setką jest o tyle problem że otwierają późno. W Centrali Piwnej jest trochę mało miejsca. Może w Ambasadzie na Krakowskiej lub Woźnej. Można tez spróbować w Piwa Świata na Głogowskiej. Na Głogowskiej jest chyba też najmniejszy problem z zaparkowaniem Setka od 15:00 otwarta. Na Głogowską z roboty miałbym blisko popytaj jak możesz. Ja dziś będę w Setce to się dowiem jak oni to widzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Rozmawiałem z Alicją z Setki. Jej pomysł się bardzo podoba, ale musi pogadać jeszcze z resztą. Duży plus Setki jest taki, że pracuję tam 3 sędziów PSPD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztoń Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Koledzy Poznańczycy.... Coś z depozytem się wyklarowało? W tej chwili ostał mi się ino hefe-weizen, butelkowany w Sylwestra, Wg mnie pięknie ułożony, chętnie bym się nim podzielił, jak też poznał opinie innych o tym piwie. Za miesiąc będzie pils niemiecki warzony na początku października. P.s. Wiem, wiem, nie pisze się ino, ino tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Koledzy Poznańczycy.... Coś z depozytem się wyklarowało? W tej chwili ostał mi się ino hefe-weizen, butelkowany w Sylwestra, Wg mnie pięknie ułożony, chętnie bym się nim podzielił, jak też poznał opinie innych o tym piwie. Za miesiąc będzie pils niemiecki warzony na początku października. P.s. Wiem, wiem, nie pisze się ino, ino tylko. Setka coś szykuje, ale dawno nie byłem więc nie wiem jak sprawy stoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vami Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja też bym dołączył oczywiście. Ekstremalnie nachmielone imperial brown ale albo orkiszowy hefeweizen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 No i ja oczywiście też bym coś znalazł. Narazie ze strony Setki cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambo-5 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jeśli przyjelibyście kilka piw ze szczecina to chętnie się dorzuce, bo dość często bywam w poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jak się otworzy to nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ale będzie towaru w tym naszym depozycie, wszyscy poczochramy sobie berety! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambo-5 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ale ktoś coś działa w kierunku otwarcia gdziekolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ale ktoś coś działa w kierunku otwarcia gdziekolwiek? Tak, Pub Setka coś organizuje, ale na czym stanęło to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolhc Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na jakiej zasadzie działają Piwne Depozyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selerfeler Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na jakiej zasadzie działają Piwne Depozyty? Z tego co wiem to taki Bookcrossing ale z piwem. Swoje uwarzone piwo zostawiasz w tajnym, znanym każdemu miejscu. Możesz w zamian za to wziąć jakieś piwo, które już ktoś tam pozostawił. Poprostu wymiana własnych poczynań z inymi piwowarami. Tu przykład z Krakowa http://www.piwo.org/...kow-ul-luzycka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vami Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 I jak tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 I jak tam? Dzisiaj powstała grupa FB "Setkowe warzenie", gdzie poza innymi sprawami, pojawił się temat depozytu. Według tego co padło - trwa rozmyślanie, co i jak zrobić, żeby działało z sensem. Zapraszam do tej grupy, dzisiejsza dynamika wzbudza optymizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Jako nie użytkownik FBuka będę wdzięczny za info tutaj jak coś się wyklaruje, dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi