Browariat Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) I jak tam? Dzisiaj powstała grupa FB "Setkowe warzenie", gdzie poza innymi sprawami, pojawił się temat depozytu. Według tego co padło - trwa rozmyślanie, co i jak zrobić, żeby działało z sensem. Zapraszam do tej grupy, dzisiejsza dynamika wzbudza optymizm Co by nie wymyślać co wymyślone, to kolega WiHuRa wymyślił wzorcowo zasady depozytu Rzeszowskiego na początku tego wątku: http://www.piwo.org/index.php?/topic/11169-Piwny-Depozyt---Rzeszów . Może podrzuć główkującym... Edytowane 17 Lutego 2014 przez Browariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztoń Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Na FB rejestrować się nie będę, więc też bym prosił o informacje w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 będę wdzięczny za info tutaj jak coś się wyklaruje też bym prosił o informacje w tym wątku Na razie trwają ankiety dotyczące: daty spotkania - po niecałej dobie wygrywa 09.03; stylu warzonego - po niecałej dobie na prowadzeniu IPA/SRIPA oraz aktywne są dwa "wątki" podsumowujące zasoby sprzętowe do wykorzystania oraz zasoby surowców które mogą być użyte. kolega WiHuRa wymyślił wzorcowo zasady depozytu O ile rozumiem, to kwestia jest wkomponowanie działania depozytu w działanie knajpy bardziej niż regulamin jako taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Też nie mam konta fb a bym wpadł na spotkanie więc bardzo poproszę aby ktoś podawał info na bieżąco tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Jak już coś się ustali to będziemy informować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Kto niema FB zapraszam do tego wątku: http://www.piwo.org/topic/12893-setkowe-warzenie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dege Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 pomysl depozytu w setce upadl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Może chociaż jakiś flash-mob-depozyt z ręki do ręki by się udał przy Setkowym warzeniu.. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez Browariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Może chociaż jakiś flash-mob-depozyt z ręki do ręki by się udał przy Setkowym warzeniu.. Dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A jutro ktoś planuje być w Setce? Można by było się czymś wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dege Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 chetnie kogos poczestuje, niestety teraz mam tylko ipe na chmielach nz z ktora cos sie zlego dzieje tzn nagle wyszla zalegajaca gorycz + moim zdaniem lekki rozpuszczalnik [ temp na burzliwej doszla do 22 stopni ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Sebek a to będzie impreza otwarta? O której się zaczyna? Miałbym Pine Ale na poczęstunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dege to bądź ostrożny bo jutro Kopyr popija i zrecenzuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dege Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 @browariat, gorycz jest mocnaaaa wiec moze przymknie oko na delikatne wady ;p impreza jest otwarta, zaczynaja o 15tej [ tzn o tej godzinie otwieraja pub]. z ich fp: 26.04 (sobota) -100! (Imperial India Dark Ale) -Smoked Cracow by Night (Ciemny Grodzisz) -Mr. Hard's Rocks (Russian Imperial Stout) -?? Pracownia Piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) @browariat, gorycz jest mocnaaaa wiec moze przymknie oko na delikatne wady ;p impreza jest otwarta, zaczynaja o 15tej [ tzn o tej godzinie otwieraja pub]. z ich fp: 26.04 (sobota) -100! (Imperial India Dark Ale) -Smoked Cracow by Night (Ciemny Grodzisz) -Mr. Hard's Rocks (Russian Imperial Stout) -?? Pracownia Piwa Będzie jeszcze Barley Wine z Pracowni Jak chcecie coś mojego to piszcie. Ja z chęcią Waszych spróbuje. Będę ok 19:00. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez sebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To może rzeczywiście się umówimy? Przyznam że nie dotarłem na ostatnie setkowe warzenie więc nikogo z Was nie znam, ale może przyjmiecie do stolika takiego gościa jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Takiego gościa jak Ty pewnie, że przyjmiemy, tylko jak się tam znajdziemy? Przywiduje duży tłum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dege Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Setce nie bedzie przeszkadzalo jak przyniesiemy swoje butelki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wysłałem Wam kom. na priv. A więc 19? Sebek co masz do opróżnienia? Dege to wal śmiało z tą aipą. Ja oprócz Pine Ale wezme jeszcze American Lagera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie, ale pamiętaj o barze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 No właśnie szkoda by robić popelinę a pić w parku też nie mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Spoko, tylko ja bym wolał zrobić wymianke do domu. Za dużo zajebistych rzeczy na kranach będzie, żeby pić domowe. Ja mogę wziąć CDA, Rye IPA, Summit IPA i Rye Stouta. Ten Twój American Lager to jest taki nowofalowy czy bardziej woda jak Miller? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Sebek AL: pilzneński, monachijski, pszeniczny, karmelowy jasny, kohatu, citra, amarillo, wai-iti, cascade. Ale wszystko bez przesady co by moja kobieta upiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Depozyt otworzy się w Piwnej Stopie na Szewskiej 7. Szczegóły wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi