Cyran Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jutro zadzwonię do Jaśka i jak najszybciej dam znać, bo jeśli miejsca zbraknie (a to możliwe) to lista powyżej będzie ostateczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jakby jednak było jeszcze miejsce dopiszcie proszę do mnie jeszczće jedną osobę, miałem wracać do Puław, ale kumpel zaoferował nocleg i akurat ma wolne chciałem go zaprosić. Jeśli już będzie tłok to trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Dawajcie! Będzie git. BTW, skoro zbierze się taka grupa piwowarów z Lublina może zanim się znieczulimy warto rozważyć chęć stworzenia lokalnego oddziału PSPD. Temat do dyskusji i rozważenia. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek_cz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pierwszy mój post na tym forum, więc na początku chciałbym powitać wszystkich Skoro już zgłosiłem się do spotkania na facebooku to postanowiłem dołączyć do Was również tutaj. Ja niestety nie mam aktualnie czym się pochwalić jeśli chodzi o piwa domowe. Ale myśle, że porozmawiać na pewno będzie o czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Brakuje tylko ogóreczków wezmę 2 słoiki O i to jest dobry pomysł Tylko gdzie te przekąski co mieliśmy się na nie składać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dawajcie! Będzie git. BTW, skoro zbierze się taka grupa piwowarów z Lublina może zanim się znieczulimy warto rozważyć chęć stworzenia lokalnego oddziału PSPD. Temat do dyskusji i rozważenia. Już dawno o tym myślałem !!! Nawet gadałem o tym z Panem Sadownikiem jak był jeszcze prezesem. Sorki za post pod postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak już było pisane na spotkaniu się pojawie z tym, że z osobą towarzysząca o czym zapomniałem napisać na facebooku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Więc tak, przekąski 10zł/os. Jak pogoda będzie ok to zrobimy grilla, otworzymy ogródek. Miejsc (stojacych) max 30. Siedzących 20 pare (na ścisk). Ale pewnie i tak będzie, że połowa będzie stać a połowa siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ale pewnie i tak będzie, że połowa będzie stać a połowa siedzieć. a trzecia połowa później będzie leżała ja niestety nie dam rady dotrzeć, może następnym razem ps podrzucę e-prezesowi parę butelek imperialnego weizenbocka 25 blg to skosztujecie http://www.piwo.org/topic/1083-u-bnp/page__st__340 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja niestety mam ostatnio sporo pracy i nie bardzo mam czas na cokolwiek innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pishtaco Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak posiedzicie do 22 to może i ja wpadnę bo mam 10 minut spacerkiem. Jakieś IPA z brew kitu już leżakuje w piwnicy, więc mógłbym przynieść. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Ja niestety mam ostatnio sporo pracy i nie bardzo mam czas na cokolwiek innego To jesteś usprawiedliwiony. 1. Jasiek (Monte di Vino) 2. Michał (Cyran) 3. Robert (chomiczon) 4. Rafał (emcede) 5. Karol (profilone) + 1 os. 6. Jurand (Jurand) + 1 os. 7. Maciej (Sigman) 8. Piotrek (pepo) 9. Maciej (Maaaciej) 10. Tomasz (e-prezes) 11. Marek (astrobus) +1 os. 12. Łukasz (Hast) + Jan z FB + 1 os. 13. Michał (Slimaq) 14: Maciej (kishar) +1 os. 15: Zbyszek (zbyszek_cz) Czyli 21 osób. Przygotuje materiały o PSPD, gdyby ktoś nie znał tematu. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Znajdzie się jeszcze jedno miejsce? Niestety moja warka jest za młoda na częstowanie, nic innego nie robię więc specjałów żadnych nie dostarczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Przyjdź! Chętnie poznam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 1. Jasiek (Monte di Vino) 2. Michał (Cyran) 3. Robert (chomiczon) 4. Rafał (emcede) 5. Karol (profilone) + 1 os. 6. Jurand (Jurand) + 2 os. 7. Maciej (Sigman) 8. Piotrek (pepo) 9. Maciej (Maaaciej) 10. Tomasz (e-prezes) 11. Marek (astrobus) +1 os. 12. Łukasz (Hast) + Jan z FB + 1 os. 13. Michał (Slimaq) 14: Maciej (kishar) +1 os. 15: Zbyszek (zbyszek_cz) Dopisuję więc kumpla w sumie 22 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 1. Jasiek (Monte di Vino) 2. Michał (Cyran) 3. Robert (chomiczon) 4. Rafał (emcede) 5. Karol (profilone) + 1 os. 6. Jurand (Jurand) + 2 os. 7. Maciej (Sigman) 8. Piotrek (pepo) 9. Maciej (Maaaciej) 10. Tomasz (e-prezes) 11. Marek (astrobus) +1 os. 12. Łukasz (Hast) + Jan z FB + 1 os. 13. Michał (Slimaq) 14: Maciej (kishar) +1 os. 15: Zbyszek (zbyszek_cz) 16. Marcin (Goglez) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 a może nawet wiktor? ja nie wiem czy będę wtedy w Lublinie, a jak czy będę to czy będę mógł się z pracy wyrwać, ale jak nie będę mógł się wyrwać to zawsze Wy możecie wpaść do mnie no i mógłbyś rozwiązać problem noclegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Brałem to pod uwagę, ale ani nie jest to blisko Monte di Vino, ani blisko Dworca PKS i drogo. Wpaść będę się starał przed spotkaniem, ale tak jak pisałem, nie jest to pod drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) W piątek na wydziale BiB UMCS (Akademicka 2) jest Noc Biologów i na 1wszym piętrze w godz. 14-22 będę wraz z całą 100l warzelnią pokazywał, jak to wszystko działa. Chętnych zapraszam, degustacji oficjalnie nie ma (Dziekan zabronił), ale... Edytowane 8 Stycznia 2014 przez mrblaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Oficjalnie zamykam liste. 1. Jasiek (Monte di Vino) 2. Michał (Cyran) 3. Robert (chomiczon) 4. Rafał (emcede) 5. Karol (profilone) + 1 os. 6. Jurand (Jurand) + 2 os. 7. Maciej (Sigman) 8. Piotrek (pepo) 9. Maciej (Maaaciej) 10. Tomasz (e-prezes) 11. Marek (astrobus) +1 os. 12. Łukasz (Hast) + Jan z FB + 1 os. 13. Michał (Slimaq) 14: Maciej (kishar) +1 os. 15: Zbyszek (zbyszek_cz) 16. Marcin (Goglez) Przypominam, że widzimy się już w tą sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 W piątek na wydziale BiB UMCS (Akademicka 2) jest Noc Biologów i na 1wszym piętrze w godz. 14-22 będę wraz z całą 100l warzelnią pokazywał, jak to wszystko działa. Chętnych zapraszam, degustacji oficjalnie nie ma (Dziekan zabronił), ale... I teraz to mówisz/piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Niestety, do ostatniej chwili nie było decyzji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigman Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Akurat jak mam zaplanowane warzenie w domu... Pewnie koło 18:00 skończę, więc mogę podjechać na UMCS, ale na co się załapię? Pewnie tylko na chłodzenie No chyba że 2 warki będą robione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ooo, w Lublinie jest już 3 członków PSPD i chyba Siedlecka Loża się już zapisała i 1 osoba z Łukowa. Zatem mam nadzieję, że uda się sfinalizować założenie oddziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 e-prezesie a kto będzie prezesem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi