e-prezes Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ktoś kto zostanie wybrany w demokratycznych wyborach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piast145 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Eee kto może być prezesem pytanie.Szkoda ,że o spotkaniu dowiedziałem się dziś jak jest za póżno ,bo pewnie bym się zjaweił. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez piast145 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dlaczego za późno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piast145 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pisali koledzy ,że lista zamknięta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Weź nie przesadzaj Przyjdż. jakoś się zmieścimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piast145 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jeżeli tak to chętnie się pojawię i posłucham co masz ciekawego do powiedzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pishtaco Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Do której planujecie posiedzieć? Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Do której planujecie posiedzieć? Wysłane przez Tapatalk Do ostatniej butelki, kega i co tam jeszcze będzie na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Przykro mi bardzo ale nie dotrę dziś. Zdrowie mi wysiadło i dalej jak do kibelka to się z łóżka nie ruszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 niedobrze.... nastepną razą sie z nami spotkasz, zdrówka! podwiozłem swoje piwko juz do monte... i niestety z grillem kiszka rozleciał sie Jaskowi.... a zapomniał z domu backupowego wziąć ale wspominał że ma coś do zapiekania... wiec jakies kiełbaski bedzie można zrobić.... dozo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaciej Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 To ja już jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pishtaco Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 A ja w pracy do 22 Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hast Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ja też sie spóźnię. Dotre pewnie koło 19. Wezmę smalec i ogórki :-) Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Przegapiłem autobus, mogę się spóźnić trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 ufff.... udało sie dotrzeć do domu dziękuje Jaskowi za ugoszczenie nas w swoim lokalu, fajnie było poznać nowe 'gęby' a i stare równie fajnie było zobaczyć! do zobaczyska następną razą. pozdrawiam serdecznie i... w klimacie 'fermentacji' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek_cz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Dzięki Panowie ( i Panie) za miłe przyjęcie! Do następnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Bylo super! Do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigman Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Również dołączam się do podziękowań i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piast145 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Fajnie było dozoba..do następnego. Edytowane 12 Stycznia 2014 przez piast145 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dzięki wszystkim za przybycie było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Przepraszam wszytkich za brak mojej osoby pomimo mojej deklaracji. Miałem wezwanie do pracy i nie sądziłem, że zejdzie mi się do 2 w nocy. Edytowane 12 Stycznia 2014 przez chomiczon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdzip Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie, ja swoją przygodę z piwowarstwem domowym dopiero rozpoczynam, jestem z okolic Krasnegostawu o spotkaniu przeczytałem dopiero dzisiaj, bardzo zależało by mi na rozmowie i wskazówkach od kogoś doświadczonego w tym temacie, czekam na następne spotkanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wielkie dzięki za spotkanie i za gościnę, było bardzo miło i fajnie. Do zobaczenia na kolejnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaciej Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 >>----> Było w ci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hast Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pozdrowienia dla wszystkich i do następnego razu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi