szostepiwo Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 I moje banalne pytanie!! Czy w czasie przerw w danych temperaturach włączamy palnik/grzałkę/ czy też za ich pomocą utrzymujemy odpowiednią temperaturę.!!!??? Jeśli wyłączamy to dlaczego itd...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zależy jak masz zaizolowaną kadź zacierną. Ja wyłączam palnik i kocem przykrywam gar. Jeśli długa przerwa (np 40 minut) to w połowie "poprawiam" temperaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szostepiwo Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zależy jak masz zaizolowaną kadź zacierną. Ja wyłączam palnik i kocem przykrywam gar. Jeśli długa przerwa (np 40 minut) to w połowie "poprawiam" temperaturę. Zwykły gar 50l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Owiniesz kocem lub dwoma i będzie git. Ja bezpośrednio po wyłączeniu ognia zarzucam na gar koc polarowy. Zawsze możesz ściągać gar z paleniska na warstwę izolacji i jeszcze owijać dla lepszego efektu, ale mnie plecy bolą to nie dźwigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szostepiwo Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 dopuszczalny spadek temperatury o ile stopni to jedno pytanko a drugie czy nie lepiej na "małym gazie" trzymać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Można użyć płytki na palnik, tej co nie przypala potraw podczas gotowania, minimum płomienia i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 I moje banalne pytanie!! Czy w czasie przerw w danych temperaturach włączamy palnik/grzałkę/ czy też za ich pomocą utrzymujemy odpowiednią temperaturę.!!!??? Jeśli wyłączamy to dlaczego itd...??? Ja podgrzewam, zostawiam na określony czas i wychodzę z piwnicy robić co innego. 1 czy 2 stopnie cię nie zbawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi