jarkof Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jako że dziś się zarejestrowałem na forum o piwku i nie tylko , wiadomo że mam zamiar uwarzyć jakieś piwko samodzielnie, a raczej z Waszą pomocą.Jak na dzień dzisiejszy to kompletuję sprzęt i dlatego o nic nie pytam na razie, tylko czytam, czytam i czytam już od jakiegoś czasu zresztą. Chyba że ktoś szczególnie poleca jakieś tematy dla kompletnego amatora, to byłbym bardzo wdzięczny. Zabrałem się ostro za czytanie, to już drugie forum. Tymczasem pozdrawiam wszystkich serdecznie i spadam czytać bo to ogrom wiedzy jaką trzeba przysfoić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 kompletuję sprzęt i dlatego o nic nie pytam na razie, tylko czytam, czytam i czytam już od jakiegoś czasu zresztą.Chyba że ktoś szczególnie poleca jakieś tematy dla kompletnego amatora, to byłbym bardzo wdzięczny. I to jest słuszna postawa. Brawo. No i oczywiście witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkof Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Tak się naczytałem o szukajkach i czytaniu że wolę się nie wychylać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Witam serdecznie Na początek polecam przeczytać przemyślenia Jejskiego http://www.piwo.org/forum/t601-Moje-przemyslenia-.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 witam i na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 No i ja witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Cześć Bladym niedzielnym świtem witam nowego potencjalnego piwowara :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witaj jarkof i tym oto sposobem przybył następny" zadymiacz " "wędliniarz" w rodzinie piwowarskiej .Oj coś mi sie wydaje że niedługo nastąpi fuzja tych dwóch bractw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 witam i ja :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkof Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Dzięki wszystkim za powitania. Dori, dzięki za temat. Tylko im więcej czytam to odnoszę wrażenie że mniej wiem. Coś te wiadomości mi się mieszają. Ale chyba damy radę. Zico, Kto to wie co będzie ? Ale takie zimne piwko aż się prosi o swojską wędlinkę i odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam i oczywiście proszę w razie jakiś wątpliwości pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi