Skocz do zawartości

Końcowe BLG vs. temperatura zacierania


Vami

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem ciekawy wykres na link dotyczący fermentowalności brzeczki uwzględniając temperaturę zacierania.

 

Temperature_and_FG.gif

 

Przedstawiono końcowe BLG dla zacierów w danej temperaturze. Dotyczy startowego BLG 12.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.