Szinek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Forum przeglądam już jakiś czas, napisałem kilka postów, a zaczynam warzyć poważniej, więc chyba najwyższy czas się przywitać. Nazwali mnie Adrian, żyję sobie niedaleko Ostrowa Wielkopolskiego, tam się uczę i szczęśliwie przypatruję drugiej fermentującej warce. Pierwszą była Coopersowa pucha Australian Pale Ale. Po dwóch tygodniach od zabutelkowania smakuje niekoniecznie (wodnistość, alkoholowo-gorzkie), mimo zmniejszenia objętości (21 zamiast 23 litrów). Czekam na efekty zacieranej American Pale Ale. Serwus! Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Szinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam kolejnego piwowara z Wielkopolski:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Puszce daj czas. Za 2 miesiące może się poprawi (tak niektórzy piszą, mi brak doświadczenia w materii brewkitów). Natomiast z piwa zacieranego na 99% będziesz zadowolony. Powodzenia przy następnych warkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się