ranyboskiejestemkioskiem Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam wszystkich! Na imię mam Bartek 35 lat, pochodzę z Bydgoszczy a obecnie przebywam na emigracji w UK Moja przygoda z piwem zaczęła się kilkanaście lat temu od zbierania etykiet piwnych. Od jakiś 7 lat zbieram kapsle piwne (etykiety dawno poszły w zapomnienie). Poprzez internet/fora/blogi poznaję świat piwa. Od dłuższego czasu interesuję się warzeniem. Jest to jak na razie tylko teoria. Na praktykę nie mam warunków mieszkaniowych w aktualnie wynajmowanym mieszkaniu. Tak więc pierwsza warka dopiero przede mną i będzie to zapewne po powrocie z emigracji. Na tą chwilę musi mi wystarczyć specjalistyczny sklep z piwem który mam pół godzinki od miejsca zamieszkania. Po powrocie z emigracji cytując klasyka..."trzeba zadać sobie jedno zaje.iście ważne pytanie: co lubisz w życiu robić? a potem zacząć to robić" ...moim marzeniem jest otworzenie sklepu specjalistycznego z piwem. Trudny temat ale kto wie ? Piwo.org jest dla mnie kopalnią wiedzy. Czytam już od dłuższego czasu a teraz postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam! Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam i powodzenia, p.s. dłuższegonickusięniedało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Cześć i pozdrowienia z Kujaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranyboskiejestemkioskiem Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dzięki za miłe przyjęcie Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi