adanjan Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ciekawostka z dalekiego lądu.... http://fakty.interia.pl/ciekawostki/news/luksusowe-piwo-po-dolarze-za-lyk,1317367 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Fajne jest " który warzony jest w dębowych beczkach raz do rok". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Warzony w debowych beczkach - bzdura. Może być fermentowany, ale nie warzony. Dla mnie to pic tylko reklamowy. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Warzony w debowych beczkach - bzdura. Może być fermentowany, ale nie warzony. Dla mnie to pic tylko reklamowy. JK Jak to ? a dębowe mocne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Matko z córką "ładują" ludzi na każdym kroku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad998 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 ja w kazdym badz razie skrzynke zamawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ciekaw jestem dlaczego nikt z dyskutantów nie pomyślał, że to nieudolność tłumacza, a chęć ściemniania australijskiego producenta. W ogóle nie wiem czym tu się ekscytować - jest napisane butelka (nie wiadomo jakiej pojemności, ale niech będzie 0,75L) po 25 $ australijskich (1 AUD= 2,57 PLN), czyli za butelkę płacimy 64,25zł. I to jest wielkie halo?? U mnie w sklepie stoi Deus Brut des Flandres za 69,99zł. Całkiem niedawno Ciechan sprzedawał swój porter w kamionce grubo ponad 30zł za 0,5L. Myślicie, że 65zł za 0,5L w Polsce nikt nie zapłaci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Nie uważam,żeby cena była ekstremalnie wysoka, mam raczej na myśli sam opis piwa, które z dużym prawdopodobieństwem nie jest niczym specjalnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) Ale liczy się to, że interia miała czym dziurę zapchać. Paru "radiowców" z Eski, Zetki i innego Eremefu mogło błysnąć ciekawostką na antenie. No i kilku słuchaczy i czytelników mogło głośno pomyśleć: "Ja, skromny spijacz Warki i Tyskacza za 2,50 nie wydaje tak dużo na piwo, a ta moja stara drze się na mnie żebym tyle nie pił. Ci Australyjczycy to są porąbani, żeby ciemne piwo pić... Porąbani jak te ich misie..." Wychodzi ze mnie wieś . Edytowane 9 Czerwca 2009 przez darko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi