Mariusz_CH Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Browar Green Fox - APA Single Hop Amarillo Wygląd: Kolor ciemno złoty, piwo w nieklarowne, ale to wina raczej tego iż dziś zostało złożone w depozycie (czyli przebyło drogę ) a ja mu "dołożyłem" wioząc go do domu Piana: biała no może lekko żółtawo-szara, średnio i grubopęcherzykowa, opadła do kożuszka i oblepia szkło. Aromat: amerykański chmiel, piwo rozlane 23.01.2014r. Smak: w miarę zbalansowane piwo, lekka słodowość i wyraźny chmiel, goryczka poniżej średniej, dla mnie mogłaby być o pół tonu wyższa. Wysycenie średnie. Bardzo przypomina moją APAę lecz bardziej pełna, moja była zbyt wytrawna. Edytowane 7 Lutego 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Fox Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Dzięki za recenzję i świetne zdjątka Widziałem, że znikły już pozostałe SHAPE'y z depozytu, jakby już uległy konsumpcji to będę wdzięczny za komentarze oraz wszelką krytykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi