zawer Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam kolegów. Posiadam końcówkę takich słodów: Słód pilzneński - 1,5 kg Słód monachijski I - 1,5 kg Słód wiedeński - 1 kg Słód karmelowy czerwony - 0,1 kg Chmiel karmelowy 600 - 0,1 Słód melanoidowy - 0,25 kg Chmiel marynka - 10 gr Chmiel Sladek - 10 gr Chmiel Hallertau Hersbrucker szyszka - 50 gr Posiadam drożdze S-33 jedną saszetkę oraz mam na burzliwej pilsa na drożdzach W34/70 więc mogę też wykorzystać gęstwe z tej warki. Czy waszym zdaniem mogę coś z tego sensownego uwarzyć nie musi być koniecznie 20 L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 ... Czy waszym zdaniem mogę coś z tego sensownego uwarzyć nie musi być koniecznie 20 L. Tak . Możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Zrób Marcowe na W34/70. Pilz, monach, wiedeński i karmel czerwony. Chmiel na goryczkę Marynka i Sladek, na aromat możesz dać 20g Hersbruckera. Edytowane 9 Lutego 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::maniek::.. Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Poczekaj na gęstwę i zrób marcowe albo mniejszą warkę koźlaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawer Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Dzięki popełnie marcowe bo koźlaka pasuję zacierać dekokcyjnie a jak narazie po nie czuję się na siłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się