zawer Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam kolegów. Posiadam końcówkę takich słodów: Słód pilzneński - 1,5 kg Słód monachijski I - 1,5 kg Słód wiedeński - 1 kg Słód karmelowy czerwony - 0,1 kg Chmiel karmelowy 600 - 0,1 Słód melanoidowy - 0,25 kg Chmiel marynka - 10 gr Chmiel Sladek - 10 gr Chmiel Hallertau Hersbrucker szyszka - 50 gr Posiadam drożdze S-33 jedną saszetkę oraz mam na burzliwej pilsa na drożdzach W34/70 więc mogę też wykorzystać gęstwe z tej warki. Czy waszym zdaniem mogę coś z tego sensownego uwarzyć nie musi być koniecznie 20 L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 ... Czy waszym zdaniem mogę coś z tego sensownego uwarzyć nie musi być koniecznie 20 L. Tak . Możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Zrób Marcowe na W34/70. Pilz, monach, wiedeński i karmel czerwony. Chmiel na goryczkę Marynka i Sladek, na aromat możesz dać 20g Hersbruckera. Edytowane 9 Lutego 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::maniek::.. Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Poczekaj na gęstwę i zrób marcowe albo mniejszą warkę koźlaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawer Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Dzięki popełnie marcowe bo koźlaka pasuję zacierać dekokcyjnie a jak narazie po nie czuję się na siłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi