Skocz do zawartości

Co mogę z tego zrobić?


zawer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów.

 

Posiadam końcówkę takich słodów:

 

Słód pilzneński - 1,5 kg

Słód monachijski I - 1,5 kg

Słód wiedeński - 1 kg

Słód karmelowy czerwony - 0,1 kg

Chmiel karmelowy 600 - 0,1

Słód melanoidowy - 0,25 kg

Chmiel marynka - 10 gr

Chmiel Sladek - 10 gr

Chmiel Hallertau Hersbrucker szyszka - 50 gr

 

Posiadam drożdze S-33 jedną saszetkę oraz mam na burzliwej pilsa na drożdzach W34/70 więc mogę też wykorzystać gęstwe z tej warki. Czy waszym zdaniem mogę coś z tego sensownego uwarzyć nie musi być koniecznie 20 L.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.