pelot Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Czy ktoś z Was może próbował uwarzyć coś w podobnym stylu? Piłem kilkukrotnie pszeniczne od nich nalewane do pet-ów i za każdym razem zwala mnie z nóg Może ma ktoś jakąś sprawdzoną recepturę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Czy patrzyłeś do wiki? Tam jest pięć sprawdzonych przepisów na hefeweizen z zacieraniem i dwa na pszeniczne z ekstraktów - zawsze szybciej i prościej niż przekopywać forum. Edytowane 25 Lutego 2014 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelot Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Wiki jest moją ulubioną startową, i przekopałem wszystkie receptury. Ba, nawet warzyłem Hefe z nich. A napisałem dlatego, bo vilniaus jest zupełnie inne od wszystkich pszeniczniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 A napisałem dlatego, bo vilniaus jest zupełnie inne od wszystkich pszeniczniaków. Tak też się zastanawiałem, ale tag receptura na pszeniczne kazał zadać mi takie a nie inne pytanie. Nie było postu Pozdrawiam i życzę powodzenia w poszukiwaniu. A skoro nie piłem Vilniausa pszenicznego, jak opisałbyś tę różnicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się