Soyero Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Dzięki za informacje. Próbowałem na różne sposoby ale po prostu bateria jest stara i przecieka. Na szczęście w piwnicy mam w jednym pomieszczeniu taki kran z zimną wodą gdzie można podłączyć rurkę na opaskę metalową. Tak czy siak i tak muszę brzeczke znosić do tego pomieszczenia bo panują tam niższe temperatury, także po prostu tam będę schładzał, napowietrzał i zadawał drożdże. Choć dalej mnie mierzi te chłodzenie w kuchni, może kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomoChemicus Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 w tej chwili wygląda to tak: 20150915_212510.jpg Co to za biała złączka na chłodnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rageofhonor Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 U mnie tak wygląda połączenie węża ze chłodnicą. Podłączam ją pod szybkozłączkę zamontowaną na wyjściu od prysznica na baterii łazienkowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soyero Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 w tej chwili wygląda to tak: 20150915_212510.jpg Co to za biała złączka na chłodnicy? W sumie nie wiem jak ją nazwać. Była od razu w zestawie z chłodnicą. Fajna sprawa bo wystarczy wcisnąć wężyk do środka i w każdej chwili wyjąć. Nic nie cieknie, nie trzeba stosować opasek zaciskowych. PS. Już sobie poradziłem z tym przyłączem do wylewki. Kupiłem z odpowiednim gwintem przejściówkę która pasowała i do wylewki i do nypla. Później wrzucę fotkę dla zainteresowanych, albo może aby tu nie zaśmiecać to w moich zapiskach. Dziś wrzucę relacje z warzenia AIPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi