mateos Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Na dniach będę ciął karpy, będę miał na wymianę sztobry chmielu: lubelski, marynka, perle, sybilla, iunga i magnum. Osoby posiadające sztobry(sadzonki) innych odmian proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja mam Hallertau Tradition, ale dopiero na przyszły rok utnę karpę, ale chętnie się na Iungę bym wymienił, bo bardzo mi pod pasował ten chmiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Będę robił tez trochę sadzonek, wiec za 1-2 miesiące mogę podesłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGR Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 również jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja mam Hallertau Tradition Chyba najsłabiej rosnąca odmiana Perle i Iunge chętnie bym pozyskał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziajl Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Panowie może mi powiedzieć w jaki sposób pobrać sztorby. Mam Marynę wsadzoną w zeszłym roku, wypuściła mi 12 pędów. Chciałbym ją jakoś podzielić na 2 albo pobrać ze 2 sztorby jak to zrobić? Dodam że pędy są już wysokości około 50 cm i rosną z dnia na dzień bardzo szybko. Albo jak zrobić z tego sadzonkę? Chętnie zakupię IUNGA, HALLERTAU i PERLE, Jak ktoś będzie miał sztorby proszę o kontakt. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Dziajl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi