WiHuRa Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Łyżka gęstej do wiadra z piwem. Później syrop, delikatnie wymieszać i rozlać do butelek. kirst74 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju70 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Witam Planuje butelkowac czeska dziesiatke , z braku czasu na lagerowaniu jest juz szesc tygodni w temp. od 0 do 4 stopni ,mam tylko gestwe okolo 2 tygodni po lagerze wiedenskim i suchary old german altbiter 9 ,Czy dodac trzeba drozdzy do refermentacji,jesli tak to ile na 20 l piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się