Skocz do zawartości

Dodawanie świeżych drożdży podczas rozlewu


Lili

Rekomendowane odpowiedzi

  • 3 lata później...

Witam

 

Planuje butelkowac  czeska dziesiatke , z braku czasu na lagerowaniu jest juz szesc tygodni   w temp. od 0 do 4 stopni ,mam tylko gestwe  okolo 2 tygodni po lagerze wiedenskim  i suchary old german altbiter 9 ,Czy dodac trzeba drozdzy do refermentacji,jesli tak to ile na 20 l piwa?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.