Stasiek Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 (edited) Na forum WES pojawiły się ostatnio aukcje słodów i ekstraktów w bardzo interesujących cenach. Ciekawe są też algorytmy wyliczania ilości zakupionego towaru. Najbliższe aukcje w środę. Ta część forum jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników, ale myślę, że warto. P.S. Nie mam w WES żadnych udziałów. Edited October 1, 2011 by Stasiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
bronek Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Jako wielki plus wesu pragnę dodać iż przesyłka bije wszystkie systemy rabatowe innych sklepów na łep Co prawda, też jest dodatkowo system rabatowy, ale w którym sklepie za przesyłkę kurierem 65 kg zapłacisz 17 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
13Robert Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 (edited) Powiedzcie mi tylko po jakiego ... stosuje się tam jakiś przedziwny system przeliczeniowy? Czemu to ma slużyć gdy wystawili dla przykładu zestaw Porter 28°Blg o wadze 10kg? Zarejestrowalem sie tam i ... doszedlem do wniosku, że niech sam sobie licytuje na tych zasadach. Edited January 1, 2010 by 13Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Nie wychodź na mróz bez czapki ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
13Robert Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Nie rozumiem po co jakis wykładnik w którym coś co licytują uzytkownicy mnozy się przez coś jeszcze, skoro zestaw ma 9,9kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts