Stasiek Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 (edytowane) Na forum WES pojawiły się ostatnio aukcje słodów i ekstraktów w bardzo interesujących cenach. Ciekawe są też algorytmy wyliczania ilości zakupionego towaru. Najbliższe aukcje w środę. Ta część forum jest tylko dla zarejestrowanych użytkowników, ale myślę, że warto. P.S. Nie mam w WES żadnych udziałów. Edytowane 1 Października 2011 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Jako wielki plus wesu pragnę dodać iż przesyłka bije wszystkie systemy rabatowe innych sklepów na łep Co prawda, też jest dodatkowo system rabatowy, ale w którym sklepie za przesyłkę kurierem 65 kg zapłacisz 17 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13Robert Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) Powiedzcie mi tylko po jakiego ... stosuje się tam jakiś przedziwny system przeliczeniowy? Czemu to ma slużyć gdy wystawili dla przykładu zestaw Porter 28°Blg o wadze 10kg? Zarejestrowalem sie tam i ... doszedlem do wniosku, że niech sam sobie licytuje na tych zasadach. Edytowane 1 Stycznia 2010 przez 13Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Nie wychodź na mróz bez czapki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13Robert Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Nie rozumiem po co jakis wykładnik w którym coś co licytują uzytkownicy mnozy się przez coś jeszcze, skoro zestaw ma 9,9kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi