PawelH Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wynajmij pomieszczenie pod browar Pożycz od kogoś keg i przymierz do kuchenki. A jak nie keg to gar nierdzewny i już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 No jest to jakieś rozwiązanie, ale może znajdzie się ktoś, kto już próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuropathic Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Ja mam tak: filtrator z oplotu naciągnięty na króciec na wąż, który to króciec jest wspawany go kega i z drugiej strony zakończony jest gwintem 1/2". Mieszadło łopatowe takie jak wszędzie. Na czas zacierania i mieszania wężyk jest podwieszony do góry, tak aby nie okręcił się wokół mieszadła. Scooby'emu pewnie chodziło o to, że w tym pierścieniu może zbierać się woda, która to podgrzana może doprowadzić do małego buuuuum. A jak ktoś nie ma dziurek, to może sobie nawiercić. Przeczytałem wszystkie Twoje wypowiedzi w tym poście i nadajemy na tych samych falach Chciałbym zrobić dokładnie to co Ty już opracowałeś: Czy mógłbyś wrzucić zdjęcie swojego kega lub opisz mi prosze: - sposób w jaki udało Ci się zamontować ten wężyk z oplotu do wysładzania i na jakiej wysokości - czy modyfikowałeś sód kega by pasował do taboretu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się