funekp Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam 24.05.2014 zwiedzadzamy z kilkoma znajomymi browar w Bojanowie, jeśli jest ktoś chętny to zapraszamy do zwiedzania i rozmów przy piwku :-) wejście do browaru kosztuje 15zł godzina 12. Jeśli jest ktoś chętny to prosze pisać, dojazd w własnym zakresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Tak jak CI pisałem na PW ode mnie będą 2 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) ok mam was Edytowane 14 Maja 2014 przez funekp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja również chętnie Napisane z mojej Nokii 3210. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja też się piszę 1 osoba. Płatne na miejscu czy przelewem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) płatne na miejscu Edytowane 15 Maja 2014 przez funekp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ekipa Browaru Nepomucen tez się dopisuje. Po zwiedzaniu Bojanowa zapraszamy do odwiedzenia Browaru Nepomucen w Szkaradowie (jeszcze w budowie). Wstęp darmowy ale trzeba zabrać ze sobą ciuchy robocze (żart ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Super Jacer! Zapomniałeś o kasku i butach roboczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 To ja tez się piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 ok to ile osób będzie z browaru nepomucen?? Odwiedzimy was z przyjemnością miałem już z wami się kontaktować w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja też oczywiście bardzo chętnie przejechałbym się do Szkaradowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Od nas 4 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ile kilometrów jest ze Szkarładowa do Bojanowa?? z chęcią byśmy pojechali zaraz po zwiedzaniu browaru w bojanowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No o to chodzi aby po zwiedzaniu Bojanowa przemieścić się do nas. Myślę, że jakieś ognisko można by zrobić i zjeść dobrą kiełbasę lub kaszankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) ooo pomysł zacny może jakaś degustacja domowego piwka puki co Edytowane 15 Maja 2014 przez funekp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Hmm trzeba by sobie jakiś transport załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumcajs Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Będzie się można dołączyć w razie czego w ostatniej chwili? Nie jestem pewien czy będę mógł być, więc też nie chcę się ostatecznie deklarować. Edytowane 15 Maja 2014 przez rumcajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 ja musze podać tak orientacyjnie ile osób będzie myśle że 2-3 osoby więcej lub mniej to nic się nie stanie w poniedziałek dowiem się co jest przewidziane w programie zwiedzania itp. Z tego co wiem to browar zwiedzamy z dyrektorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Dzwoniłem do dyrektora i niestety niestety otrzymali nowy cennik i cena zwiedzania uległa zmianie i teraz wynosi 25zł niestety ja ani dyrektor nie mamy na to wpływu więc jeśli ktoś chce zrezygnować to rozumiem a browar zwiedzamy tak jak napisałem z dyrektorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 A co z tym wyjazdem do Szkaradowa? Można by zrobić też jakąś ściepę na kiełbasę chleb itp. Zrobić jakieś ognisko jeśli to oczywiście możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 A co jest w cenie zwiedzania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 postaram się załatwić jakąś degustacje co do ściepy na kiełbaski itp to jestem za bo do Szkarładowa oczywiście pojedziemy jeśli chłopaki z Nepomucena się nie odmyślili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 A co z tym wyjazdem do Szkaradowa? Można by zrobić też jakąś ściepę na kiełbasę chleb itp. Zrobić jakieś ognisko jeśli to oczywiście możliwe. Aktualne. Kiełbaskę czy kaszaneczkę kupimy na wsi obok w Ostojach u małego masarza. Ognisko nie ma problemu. Chleb będzie od państwa Musielaków, domowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 15 zł kosztuje w dni robocze do 16 20 zł kosztuje w dni robocze po 16 25 zł kosztuj w soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi