funekp Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 no tak dokładnie ale widzisz jak rozmawiałem z 3tygodnie temu to nikt mi wogóle nie rozróżnił cen na dni powszednie z godzinami ani nic może kiedyś tego nie było dzisiaj poinformowano mnie o tym cenniku że niby nowy nie wiem może zmienili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Po kolejnej rozmowie z dyrektorem załatwiłem degustacje piwa zostałem zapewniony że w browarze jest co zwiedzać i o czym rozmawiać czas zwiedzania około 90-120minut chyba że będzie tak duże zainteresowanie że potrwa to dłużej ostateczna godzina to 11, myśle że ta godzina prędzej nikomu z chętnych nie sprawi kłopotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ja potwierdzam że dla Nas to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ja również mogę być o 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumcajs Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ma ktoś ew. wolne miejsce w samochodzie? Niestety, z pociągiem godzina 11 nie bardzo się koreluje (1,5 h czekania). PS Dalej nie wiem czy przyjadę, ale ew. wolę dopytać wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Kto może niech weźmie sobie kierowcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 ja moge 1 osobe zabrać z leszna po drodze bądź z jarocina lub okolic jade przez borek wlkp, gostyń, leszno itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Kto może niech weźmie sobie kierowcę Kierowcę powiadasz.... niestety w sobotę mam inne plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 A mam pytanie czy ktoś z Was będzie miał może gęstwę na dolniaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 ja jedynie s-04 mam chociaż zrobiłem coś jak pils ale właśnie na s-04 fermentowane w 14-17 stopni i całkiem fajne piwko wiadomo czysty pils to nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumcajs Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 ja moge 1 osobe zabrać z leszna po drodze bądź z jarocina lub okolic jade przez borek wlkp, gostyń, leszno itp Chętnie się zabiorę z Leszna. Potwierdzam tym samym, że się pojawię. Cena za zwiedzanie wynosi ostatecznie 15 czy 25 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ostatecznie 25 złotych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumcajs Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Dopisuję się do listy chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Witam kolegę z Ponieca:) Widać jest Nas troszkę więcej w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 a zasobna okolica w piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Myślę, że to spotkanie w Bojanowie może zapoczątkować serię spotkań piwowarów z okolic Leszna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Problem jest taki że w promieniu 60km nie ma nawet knajpy co by się można było porządnego piwa z kija napić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Problem jest taki że w promieniu 60km nie ma nawet knajpy co by się można było porządnego piwa z kija napić No już nie przesadzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Podaj jakiś adres Może o czymś nie wiem Tylko nie Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 https://www.facebook.com/famaklubmilicz?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 ja proponuje na przeciwko nepomucena otworzyć knajpe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Teraz troszkę z innej beczki. 2 czerwca jadę do Poznania i mam zamiar zamówić słody w słodowni Optima może ktoś z okolic Leszna zainteresowany zakupem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 ja też będe kupował słody z optimy ale też będe w poznaniu w najbliższym czasie to sam odbiore ale pomysł dobry wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi