jacer Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 To ile ostatecznie będzie ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jak dziś nie dam za mocno w palnik i jutro będę w stanie jechać to będę raczej na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 10-12 osób myśle że tyle to nawet fajnie jak dużo osób to też nie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jak dziś nie dam za mocno w palnik i jutro będę w stanie jechać to będę raczej na 100% Z Rawicza to na pieszo dojdziesz Pytam, bo nie wiem czy jakies piwo z domu targać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja oczywiście będę, ale samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Mogę mieć jutro problem z samochodem. Do Bojanowa postaram się dotrzeć ale dojazd do Szkaradowa może być utrudniony. Czy w razie czego ma ktoś wolne miejsce w samochodzie na trasie z Bojanowa do Szkaradowa? Noi w powrotnej trasie ze Szkaradowa do Rawicza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 gdzieś tam cie wrzcimy ja nie wiem czy mi ktoś nie wypadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja też z kimś bym się chętnie zabrał na trasie Bojanowo Szkaradowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Może cos u nas będzie wolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Zwiedzanie browaru bardzo fajne, szkoda, że z tanków nic nie można było spróbować. Jeszcze dużo pracy aby doprowadzic ten browar do ideału. Dzięki, że wizytę w Szkaradowie, myślę, że następnym razem posiedzimy dłużej. Najbliższy termin sierpień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja również dziękuje wszystkim za udział w zwiedzaniu i ekipie Nepomucena za gościne pozdrawiam i czekam na pierwsze warzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumcajs Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja również dziękuję wszystkim za bardzo miły dzień. Do następnego razu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Kiedy następne spotkanie? Może w Miliczu w Famie jak sugerował Jacek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 no jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No to może przy okazji http://americancarsmania.pl/ Przyjemne z pożytecznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 No proszę ciekawa sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ech taka wycieczka przeszła koło nosa, tak to jest jak się za często nie zagląda na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Trzeba zaglądać częściej:) Uzupełnij może profil tak żeby każdy wiedział skąd jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Z daleka profil uzupełniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Można nawet w tej sytuacji napisać: "Jedzie pociąg z daleka na nikogo nie czeka..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Hmm możliwe że nic straconego są osoby chętne by zwiedzić browar w Bojanowie jak coś będe wiedział to napisze na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi