adilw Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Witam mam na imię Adrian i szukam wsparcia finansowego które przeznaczyłbym na zakup piwa na moje 20ste urodziny myślę ze znajda sie osoby o dobrym sercu które zechciałyby mi pomoc jakby każdy przesłałby mi chociaż 1 zł to może udałoby mi sie zebrać jakąś kwotę którą przeznaczyłbym na nasze ukochane piwko dlatego zwracam się do was z wielką prośbą POMÓŻCIE MI będę strasznie wdzięczny !!! o to moj nr konta : 52 1020 3570 0000 2102 0045 5253 z góry dziękuję i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Synu, ja w tym roku ma 30-tkę i pierdziele piwo. Uleję sie wodą, może być kolońską Link to comment Share on other sites More sharing options...
adilw Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 to moze razem zróbmy impreze moze znajda sie jacys sponsorzy co by pomogli Link to comment Share on other sites More sharing options...
takijiro Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) A w profilu wiatr hula. A tak BTW na zakup komerchy czy czegoś do uwarzenia ? Edited July 16, 2009 by takijiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 To musi być straszne jak nie można się uchlać w 20 urodziny za darmowe składki piwowarów. Na mnie nie licz ja nie popieram darmozjadów. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Do roboty nieroby. Pracy w sadach jest od groma i nie jedną skrzynkę sobie kupisz za tydzień pracy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 wyciąc temat i już Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymin72 Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Ja uważam, że to trochę nie na miejscu drogi kolego. Na "kista" piwa to mozesz rzeczywista bardzo szybko zarobić, masz już przecież 20 wiosenek. Polecam sposób na "Hasio maszkietnika". Dajesz nura do hasioka, na wózek i do skupu. Przy dobrych wiatrach w jeden dzień zarobisz na ta kista do dzieła trzymam kciuki i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
skim Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Nie masz z kim iść na piwo? może spróbuj na http://www.niemamzkim.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
uups Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 skim spójrz na datę postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 uups myślę że skim dobrze wie co robi, bo to niewyuzdana forma reklamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Nie lubię reklamy -1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uups Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 no nieźle hehe kombinują ludziska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infam Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 Hej Adilw, Skim czy jak ci tam. Skapnęło trochę? Bez sensu chopie. Próbuj gdzie indziej. Komu minusa Adilw'owi czy Skim'owi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts