adilw Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam mam na imię Adrian i szukam wsparcia finansowego które przeznaczyłbym na zakup piwa na moje 20ste urodziny myślę ze znajda sie osoby o dobrym sercu które zechciałyby mi pomoc jakby każdy przesłałby mi chociaż 1 zł to może udałoby mi sie zebrać jakąś kwotę którą przeznaczyłbym na nasze ukochane piwko dlatego zwracam się do was z wielką prośbą POMÓŻCIE MI będę strasznie wdzięczny !!! o to moj nr konta : 52 1020 3570 0000 2102 0045 5253 z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Synu, ja w tym roku ma 30-tkę i pierdziele piwo. Uleję sie wodą, może być kolońską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adilw Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 to moze razem zróbmy impreze moze znajda sie jacys sponsorzy co by pomogli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takijiro Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) A w profilu wiatr hula. A tak BTW na zakup komerchy czy czegoś do uwarzenia ? Edytowane 16 Lipca 2009 przez takijiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 To musi być straszne jak nie można się uchlać w 20 urodziny za darmowe składki piwowarów. Na mnie nie licz ja nie popieram darmozjadów. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Do roboty nieroby. Pracy w sadach jest od groma i nie jedną skrzynkę sobie kupisz za tydzień pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 wyciąc temat i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja uważam, że to trochę nie na miejscu drogi kolego. Na "kista" piwa to mozesz rzeczywista bardzo szybko zarobić, masz już przecież 20 wiosenek. Polecam sposób na "Hasio maszkietnika". Dajesz nura do hasioka, na wózek i do skupu. Przy dobrych wiatrach w jeden dzień zarobisz na ta kista do dzieła trzymam kciuki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skim Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Nie masz z kim iść na piwo? może spróbuj na http://www.niemamzkim.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 skim spójrz na datę postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 uups myślę że skim dobrze wie co robi, bo to niewyuzdana forma reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Nie lubię reklamy -1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 no nieźle hehe kombinują ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Hej Adilw, Skim czy jak ci tam. Skapnęło trochę? Bez sensu chopie. Próbuj gdzie indziej. Komu minusa Adilw'owi czy Skim'owi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi