Z_bychu Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Najwyższy czas się przywitać. Przez miesiąc się naczytałem a naczytałem..... Jestem po 2 warkach z brew kitów. (już ich prawie niema ). Jednak to nie było to. 2 warki z ekstraktów słodowych (pszeniczne i ciemne) 4 warki ze słodów.( jedno na burzliwej jedna w cichej-nie chce się sklarować, ale jeszcze z parę dni poczekam) Pozdrawiam wszystkich Na początek chyba wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam! Pozdrowienia z B-B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Witaj. Aura nie sprzyja warzeniu, ale trzymam kciuki, że będzie dobrze. Jeśli coś byłoby nie halo, to zwal na temperatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Cześć Zycze powodzenia temperatury nie sa optymalne ale moze jakas pszenica albo Belgijskie Ci wyjdzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Z_bychu mamy Cię. Następny zadymiacz w gronie piwowarów. Witam serdecznie. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Kolejny piwowar, gratulacje i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Równiez witam. Własnie, temperatury. Aura jaka jest każdy widzi. Wczoraj moje piwko osiągneło 27 stopni? Czym to grozi? Zlałem na cichą. Widok w fermentatorze ciekawy. Wszędzie takie brązowe coś. To chyba chmiel. W każdym razie piana chyba sięgała po pokrywę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się