Przem0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 u mnie stout zabutelkowany!! Kiedy warzymy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ja dopiero wrzesień. Grafiku w pracy jeszcze nie mam , będę ustalał pod koniec tygodnia czy na początku następnego. Więc póki co termin dowolny jeśli we wrześniu mielibyśmy się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ze mną jak zwykle.będzie termin postaram się pojawić jak zdolam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 U mnie odpada 6 września, reszta wstępnie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) może rozpoczniemy sezon od grilla ?? Pasuje Wam 28 września(sobota) ?? Edytowane 25 Września 2014 przez Przem0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ja też odpadam. Ale mnie nie bierzcie pod uwagę przez najbliższe dwa , trzy miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 8 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Pije bs3 od kantora. Wędzone jak jasna cholera. Przyjemność do potęgi ntej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi