Jacek W. Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Przede mną pierwsza warka, dużo czytałem na forum, ale mam jeszcze pytania, więc udję się do odpowiedniego działu dla mnie . Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witaj na forum i od razu mała prośba o uzupełnienie profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) Cześć. Witam nowego piwowara. Uzupełnij profil to może się okaże że bisko ciebie masz jakiegos doswiadczonego piwowara Edit: Dori ale jestes szybka Edytowane 20 Lipca 2009 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam kolejnego piwowara. Z czego zamierzasz warzyć i co idzie na pierwszy raz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Serdecznie witam i o warkę (pierwszą?) pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam sąsiada. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek W. Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam, Wczoraj nastawiłem i "bulgocze" . Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 witam nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 witam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi