korzen16 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Jak w temacie, mam starego lapka asusa i takie gniazdo. Nie korzystałe z takiego nigdy wcześniej i nie bardzo mogę je zidentyfikowac. Chodzi o to po prawej Edytowane 12 Czerwca 2014 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wyłamane USB korzen16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 FireWire? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 FireWire? Też mi to przeszło przez myśl, ale Dr2 ma rację bo wlaśnie się dokładnie przyjrzałem temu co zostało . W związku z tym kolejne pytanie. Moje dziecko wcisnęło w nie dziś pendrive i wywalilo komputer w kosmos, po prostu przestał działac. Pomogło dopiero wyciągnięcie bareri na chwilę. Dla pewności powtórzyłem to samo i wynik był taki sam. Tam ma byc, czy to jakiś wybryk natury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) FireWire? tia, jasne, Mini DP Przecież nawet widać jeden podgięty styk i to, że nie ma w środku rdzenia plastikowego na którym trzymają się te styki. EDIT wyprostuj ten styk co by nic nie zwierał. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 wyprostuj ten styk co by nic nie zwierał. takoż uczynię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 przyznaję że trochę strzelałem - dawno już FW nie widziałem te ścięte rogi po jednej stronie mnie naprowadziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jam nic Dr2 ma racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ma i właśnie doczytałem, że tym zagiętym pinem mogłem powodowac zwarcie na płycie głównej, czyli nic dobrego Radzio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieprzem Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Lepiej tam nic nie wkładać. Najlepiej zakleic i zostawić w spokoju. Chyba ze gniazdo Ci potrzebne to wtedy można przelutowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Tym bardziej , że napis USB jest wyraźnie nad oboma gniazdami a nie nad jednym z nich tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Gniazdo zostało zutylizowane na stałe. Dzięki wszystkim za rady Radzio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi