jacer Opublikowano 29 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Gdyby ktoś miał chwilkę czasu to może zagłosować na zdjęcie wykonane na Stawach Milickich. http://www.nhm.ac.uk/visit-us/wpy/community/peoples-choice/2014/40/red-deer-and-cranes.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Cześć Tydzień temu przetarłem Wam szlak kajakiem z Milicza do Sułowa zajęło mi to niecałe 3 godz. Udanej imprezy życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Czyli w tym roku wiosłowanie będzie trwało 3 godzinki tylko? Wporząsiu. Startujemy z tego samego miejsca co rok temu? Jak tam lista koszulkowa, bo się gdzieś zagubiła, czy jakąś inną drogą pantoflową się to odbywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 W tym roku trasa Milicz - Sułów, czyli tak jak za pierwszym razem. Startujemy z tyłu pałacu, w parku. Na dniach poproszę o przelewy, bo będę musiał zapłacić zaliczkę za domki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 A ile i na jakie konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Podam jak już będę wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Jest tak. Za domki mam wpłacić 400zł Do tego pan Tadek chciałby aby wpłacić za żarełko: 50zł od dorosłej osoby i 25zł od dzieciaka. Czyli 45zł od jednej osoby z domku+ odpowiednia kwota za imprezę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jeżeli my nie korzystamy z noclegu w domkach, to wpłacamy tylko za żarełko 50 zł od osoby i 25 zł od dziecka, czyli w naszym przypadku 125zł. Dobrze zrozumiałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 tak dokładnie. Za kajaki i transport rozliczymy się na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Na prośbę crocco informuję co następuje Na dzień dzisiejszy muszę zapłacić 400zł zadatku za domki. 400/9domków= 45zł. cena za domek: - 6 osób - 150zł/doba - 3 osoby - 120zł/doba Na dzień dzisiejszy zbieram od domku po 45zł od przedstawiciela. Resztę rozliczycie się z panem Janem Latosem na miejscu. Myślę, że będzie można odrazu w piątek, bo on tam jest i gotuje zupę i inne ryby robi. dziś przejechałem się na Ostoje rowerem obadać jeszcze co i jak. Przez ten weekend imprezują tam jacyś dziwni ludzie. Abstynenci, koło abstynentów a nad bramą wjazdową wisi baner "sierpień miesiącem trzeźwości" W sumie mógłby zostać do zlotu, było by śmiesznie. Spotkałem pana Jana, pogadaliśmy sobie, niestety zupy rybnej jeszcze nie było. Zjadłem karpia z frytami za 15zł. Całkiem spora porcja. Zupa rybna kosztuje 6zł. Koszt imprezy w Szkaradowie to 50zł od dorosłego i 25zł za małolata. W skład wchodzi: sala i obsługa, karp z ogniska, zupa rybna, dwa rodzaje mięsiw pieczone w piecu chlebowym, surówki, chleb domowy, smalec domowy, wędliny, placki, napoje zimne. Stali bywalcy wiedzą więc mogą zaświadczyć nowym jak to wygląda. Wizyta w piwniczce gratis Smalec, chleb i ogórki zostaną zabrane też w trasę w celu posilenia się. No, jak co roku. I teraz, domki rozlokowane są po dwóch stronach stawu. Na mapce zaznaczyłem kółkami lokalizacje. 5 domków do góry, 5 na dole. Gdzie jest lepiej ciężko powiedzieć. Te na dole mapy są bardziej w lesie i z fajnym widokiem na staw. Pomiędzy domkami można się przemieścić pieszo wedle stawu, lasem, uwaga na biegające swobodnie konie Przy tych na górze jest bliżej do konsumpcji. Oba tereny są ogrodzone. w załączniku mapka. Szczegółowy plan weekendu jeszcze będzie. Tylko w ogóle czy potrzebny? Przecież będzie jak co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jakieś konto coś do wpłaty? Jacek możesz dać linka do tej knajpy w Ostojach może przejechałbym się dziś z rodziną na rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 ja poproszę domek bez komarów i z ładnym widokiem w programie nie widze wizyty w browarze..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 w programie nie widze wizyty w browarze..... Jeszcze nie zapadła decyzja w sprawie wizytacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Pewnie to ma być niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 no ja myślę, ineczej nie jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Od kiedy jeździmy do Milicza to zawsze jest wliczona wizyta w browarze lub chociaż ognisko pod browarem to się ekipa przyzwyczaiła i traktuje to jako gwoźdź programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 dzięki za spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Od kiedy jeździmy do Milicza to zawsze jest wliczona wizyta w browarze lub chociaż ognisko pod browarem to się ekipa przyzwyczaiła i traktuje to jako gwoźdź programu. a długa ta historia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Niektórzy byli już 3 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 my byliśmy 2 razy 1 na spływie raz na sylwestrze i za każdym razem odwiedzaliśmy browar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 (edytowane) Aktualna rezerwacja noclegów: Domek 1 amap +1, +2 (?) Domek 2 cml + Kasia +2 (?) Domek 3 AndrzejKu + 1+ kuli+1 + banita+1 Domek 4 Kasia+ Maciej + josefik + Maciej D.+1 Domek 5 Świder + Monia KosciaK Arek - crocco Domek 6 Undeath + Malwina Leszczu + Sylwia Wajcha + Kasia domek 7 Przemo +1+2 domek 8 Ziemek +Agatka +2 sprawdzcie czy wszystko się zgadza. Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dziś była wizyta w Miliczu, na Stawach i w Szkaradowie tych co nie mogą być na zlocie. Po raz drugi w przeciągu 2 tygodni Szwed oraz Ignac z małżonką. Zjedliśmy rybkę na Ostoi, posilili się w piwniczce i pojechali. Już żałują, że Ich nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Teleportuje się ktoś z Wrocławia w piątek może? Chętnie bym się zabrał z moją LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jacer jest jakieś miejsce tam na ognisko, może w piątek byśmy zrobili żeby sobie posiedzieć spokojnie jakieś piwko wypić ew. kiełbe (chyba że będą mieli jakąś rybkę i kuchnię otwartą). Tylko z tego co widzę na mapie pomiędzy domkami jest 1,7 km odległości, więc z jednej do drugiej części to mała wyprawa Jak to wygląda na miejscu? To te domki i miejsce? http://www.ostojauroczysko.pl/galeria?func=detail&id=29#joomimg Zapowiada się super, miejsca sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jest miejsce na ognisko są zadaszone wiaty drewniane. Na pewno będzie można zjeść rybkę i zupę rybną. Na środku stawu jest wyspa, na którą idzie się długim pomostem i tam myślałem, żeby zrobić imprezkę w piątek. To nie ta Ostoja To jest ta: http://milicz.fotopo...e_iMiliczi.html UWAGA: koło Szkaradowa są Ostoje i to też nie jest to. Proszę uważać przy wpisywaniu do GPS Już jedna osoba pobłądziła tydzień temu. My będziemy na Ostoi Konika Polskiego w Miliczu ul. Grzybowa. Pomiędzy domkami idzie się lasem wzdłuż stawu. Rzut beretem. Jak ktos sobie złapie konika to może konno podjechać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi