Undeath Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Hehe chętnie A oswojone? Dobra super to zobaczymy na miejscu Pytanie standardowe, kto bierze schładzarkę? I czy będzie można się podpiąć? Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 oswojone, oswojone Na niedzielę mam jeszcze jedną propozycję. Dla dzieciaków ale nie tylko. Wizyta w KOM czyli Kreatywny Ośrodek Multifunkcyjny w byłej bombkarni gdzie można zwiedzić komnatę bombek (ponad 6tyś bombek) oraz salę Druha Bolka. http://www.kom.edu.p...d=18&Itemid=126 Kim był Druh Bolek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W co trzeba się uzbroić żeby przetrwać zjazd? - śpiwór? - suchy prowiant? - obrzyna na zombi? Ostatnio na takim wyjeździe byłem w podstawówce i nie wiem co zabrać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 swiaderny - taki zestaw trzeba mieć zawsze ze sobą - pytanie co jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Śpiwora nie potrzeba jest pościel. Tylko trzeba będzie sobie oblec. Prowiant na piątek wieczór i sobotę rano co by mieć siłę machać wiosłami. A nawet i to nie, sklepy u nas są Można sobie wziąć buty na zmianę gdyby ktoś nieumiejętnie wysiadał z kajaka i zmoczył. Myślę, że w piątek około 17:00 dojdę na domki o ile się wyrobię z oprawianiem ryb. Najważniejsze to mieć ze sobą dobry nastrój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No i nie zapominajcie że można się bawić dobrze bez alkoholu, ino po co się męczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jacek większość jednak chętna na kajaki czy w ogóle jest sens organizować wycieczkę rowerową? Ja się dostosuję najwyżej dzieci zostaną w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jak uważasz, ja bym z wami pojechał rowerem. A ile dzieci mają lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Raczej maluchy jedna 3,5 druga 1,5 więc kajak odpada Okej zostaną w domu popłyniemy kajakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 To ja się wyłamie. Dojadę na rowerze. Mam nadzieje że josefik bidon też mi zatankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ja nie płynę, zostaję na ostoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 kubson, mam Cię do listy dopisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 OK. zamykam listę. Tanzbuda jest pełna, trza będzie dostawić jeszcze krzesła ze świetlicy wiejskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ogłoszenia parafialne. Plan zgrubny i szczegółowy zlotu piątek: Przyjazd do Milicza i meldowanie się w domkach. W Miliczu należy się kierować na ul. Grzybową. Gdy zacznie się las, po prawej stronie będzie leśna droga gruntowa z tabliczką "droga pożarowa nr 19" oraz tablica na słupie "Ostoja" Skręcamy w tą drogę i jedziemy do końca. (patrz zdjęcie) Na miejscu w Ostoi pytajcie o pana Jana Latosa u niego będą do pobrania klucze on też wytłumaczy jak dojechać do drugich domków. Gdzie sobie posiedzimy wieczorem to się zadecyduje na miejscu. sobota: Pobudka 06:05, gimnastyka, śniadanko Start spływu proponuje o 09:00. Będzie nas przeszło 30 kajaków więc spławianie ich na rzekę trochę potrwa. Tu musimy się zorganizować aby sprawnie to poszło, bez zbędnego marudzenia. Płyniemy do Sułowa do jazu. Czas ok. 3h. Z Sułowa do Milicza zabierze nas autobus, ten co zawsze czyli poczciwy Jelcz. Powrót z Sułowa ok. 15:00. I teraz. Proponuję aby z Ostoi rano w sobotę przyjechać o 8:45 autami na parking przy restauracji Parkowa. Tam gdzie zawsze się spotykaliśmy. Zostawicie tam samochody i udamy się nad rzekę. Żeby nie jechać na wszystkie fury niech jeden zabierze drugiego. Autobus przywiezie nas na sąsiedni parking. Czas wolny na okąpanie się i krótki odpoczynek ok. 2h. O 17:00 na ul. Grzybowej będzie czekać ten sam autobus, który zabierze nas do Szkaradowa. Niestety autobus nie wjedzie do samej Ostoi. Ze Szkaradowa do Milicza będzie kursował bus osobowy, który odwiezie Was pod domki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jacek a w piątek jedzenie jakieś coś? Każdy w swoim zakresie tak? Pogoda zapowiada się okej http://www.pogodynka.pl/polska/16dni/milicz_milicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 W piątek we własnym. Na miejscu można kupić rybę smażoną. Zupy rybnej może nie być, bo jak się wczoraj dowiedziałem od pań, jest za ciepło i teraz nie gotują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 ok. Jest szansa na jakieś ognisko? Bracie jakieś kiełbasy zakuski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) To w tym roku się w piątek w Famie nie spotykamy, aha i czy będą koszulki zlotowe? Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Bzdzionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie planowałem, sporo nas będzie żeby tam się pomieścić. Na powietrzu może być fajniej. No i kawałek trzeba by drałować. Po za tym bieda jest na kranach, bo czekają od tygodnia na gościa od czyszczenia instalacji i nie mogą się doczekać. Nie wiadomo czy dotrze w tym tygodniu. Kiełbę można wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Z wielką przyjemnością chciałbym poinformować, że oficjalnym sponsorem III Zlotu Piwowarów Domowych i Rzemieślniczych w Dolinie Baryczy zostały Stawy Milickie S.A. Otrzymaliśmy od sponsora 30kg ryb. Bardzo dziękuję panu prezesowi S. Mazurkowi. http://www.stawymili...ona_glowna.html https://www.facebook.com/StawyMilickie?fref=ts Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wow super wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 mam nadzieję, że w większości będą to: sumy, jesiotry, szczupaki, sandacze... no parę karpi tez może być zapowiada się niezłe spotkanie http://www.stawymilickie.pl/pl/nasze_ryby.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Uwaga zlotowicze. W sobotę rano ok. 8:15 na domki podjedzie auto, które zabierze wszelkie kegi, schładzarki i skrzynki z piwem do Szkaradowa. Proszę o przygotowanie się na odbiór. Ile będziemy mieć kegów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Ode mnie dwa kegi (chyba że coś tam wypijemy w piątek ) i parę butelek ale to już sam te buteleczki zabiorę. A jak ze schładzarkami albo lodówką? Nie mam niestety swojej, a piwo średnio pić ciepłe Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ile będziemy mieć kegów? to zależy jak piątek się skończy ja będę miał skrzyneczkę więc lodówka wskazana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi