Patryk Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Jako, że chyba żaden sklep piwowarski nie oferuje przy okazji garów w przyzwoitej cenie chciałbym się rozejrzeć trochę po mieście, po sklepach stacjonarnych. Pierwszą moją myślą są hipermarkety, ale czy można tam dostać aż tak duże pojemności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Wątpię , ja przynajmniej nie widziałem. Chodziłem tez po sklepach gospodarstwa domowego ale ostatecznie spasowałem i kupiłem przez net. Ponoć w Auchan gdzieś jakieś gary były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Czasami są jakieś okazję w marketach. Kwasówki albo emaliowane. Pomysl jeszcze nad przeróbką kega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 a w Gdańsku duże garnki sprzedaje hurtownia Szczepan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Jako, że chyba żaden sklep piwowarski nie oferuje przy okazji garów w przyzwoitej cenie chciałbym się rozejrzeć trochę po mieście, po sklepach stacjonarnych. Pierwszą moją myślą są hipermarkety, ale czy można tam dostać aż tak duże pojemności? Zobacz w hurtowniach agd. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 na bazarach ,targach im bardziej taki wiejski (nic złego na myśli nie mam) tym większa szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OroTanque Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ja kupiłem to: allegro.pl/garnek-gastronomiczny-40-cm-o-poj-40-l-z-pokrywa-i4327501597.html bardzo dobry produkt. Jest kilka drobiazgów, ale pasuje do wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 też mam taki jak z linka, ale od innego sprzedawcy. Narazie 10 warek na płycie ceramicznej i spoko:P Napewno jak kurier przywiezie Ci garnek to sprawdz przesyłkę przy nim, bo mój pierwszy jak przyszedł to był tak skopany, że do niczego sie nie nadawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 U Dori na wyprzedaży 40L za 149zł. Od razu kupisz słody:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 U Dori na wyprzedaży 40L za 149zł. Od razu kupisz słody:) A co to jest dori? Szinek i korzen16 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 http://www.homebrewing.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Widziałem jakiś czas temu w Makro w Toruniu garnki 30 i 40l emaliowane. Ceny nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 W macro ceny takie 30 litrowa emalia która na allegro jest za 100zl tam kosztuje 187 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek80 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 W Pruszczu Gdańskim można kupić na giełdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertJ Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Na allegro można w miarę tanio kupić. Na pewno duużo taniej niż w sklepach dla piwowarów. Za swój dalem 120 z przesyłka i jestem zadowolony. O taki http://allegro.pl/garnek-gastronomiczny-emaliowany-36cm-o-poj-30l-i4366927617.html Edytowane 30 Czerwca 2014 przez RobertJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 też mam taki i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 W małym sklepie/na bazarku nawet jak nie ma to Ci ściągną z hurtowni, po prostu popytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi