Emiel Regis Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Dzień Dobry! Kłaniam się wszystkim jako nowy uczestnik forum. Doświadczenia w przygotowywaniu własnego piwa nie mam, wiedza teoretyczna jakaś jest, ale to raczej ogólniki. Jako że piwo to jeden z ulubionych trunków, latem spżywany najczęściej, tak więc postanowiłem się w końcu zmobilizować i uwarzyć coś swojego. Mam nadzieję że z Waszą pomocą uda mi się stworzyć napój, którym będę mógł się raczyć ze smakiem i bez wstydu częstować znajomych. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Cześć Zbieżność nicku z użytkownikiem z alkohole-domowe.com przypadkowa? Pozdrawiam z Kujaw i powodzenia w warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panoramiks Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witaj Emielu:-) widzę, że oba fora się przenikają coraz bardziej..:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiel Regis Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Zbieżność nicku z użytkownikiem z alkohole-domowe.com przypadkowa? Nie, używam tego samego nick-u na jeszcze trzech innych forach alkoholowych w kraju. Cześć Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witaj "w domu", wsród swoich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Powitać, może do tych obiecanych ciekawostek, dorzucisz swoje pierwsze piwko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiel Regis Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) do tych obiecanych ciekawostek, dorzucisz swoje pierwsze piwko? NIe bardzo się na to zanosi. 'Ciekawostki' wyślę Ci w sierpniu podczas pobytu w kraju a pierwsze piwko będzie warzone najwcześniej późną jesienią. Dużo czytania przede mną, czasu wolnego nie zbywa, a tu jeszcze sezon owocowy, który się zbliża wielkimi krokami. Mirabelki tuż tuż... Hej! Edytowane 15 Lipca 2014 przez Emiel Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waz Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witamy kolegę z czarnego forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi