tyszru Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Witam, Na imię mam Bartosz i pochodzę z Kielc gdzie aktualnie miaszkam. Piwko to jeden z ulubionych trunków więc postanowiłem, że sobie nawarzę i wypiję Pierwsze piwko z brewkita gozdawy już zabutelkowane i ze zniecierpliwieniem czekam aż minie przynajmniej 10 dni zanim otworzę pierwszą butelkę z Tyszro-Browaru Na forum zarejestrowałem się aby zdobywać wiedzę w miłym towarzystwie forumowiczów a może z czasem sam podzielę się doświadczeniami. Plan jest taki że następne piwko chcę uwarzyć z zacieraniem i pomału kompletuję sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Cześć, Dobrze, że już ćwiczysz cierpliwość, bo to ważna cecha w piwowarstwie... Wytrwałości w tym Ja swoje pierwsze piwo z puchy spróbowałem już po 4 dniach od zabutelkowania, ach ta ciekawość. Powodzenia i niech ci same dobre piwa wychodzą. Forum to kopalnia wiedzy wystarczy dobrze poszukać, a jak czegoś pewny nie jesteś to pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi