crocco Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Najlepsze.Zwie się Bezstylowiec nz niemieckich chmielach z nutą wędzonki. Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ja dziś przelewałem na cichą withbier-a z dodatkiem cascade. Ciekawe co z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Na pewno coś dobrego. Może będziesz z tym witkiem w październiku na spotkaniu to spróbujemy . Zapraszam dziś wszystkich do Parku Zdrojowego na 14.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 6 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Piwo uwarzone,w Bavarii sobie bulka. Zainteresowanie bardzo duże . Impreza ogólnie udana. Zapraszamy na następne warzenie do Gospody Bavaria w sobotę 25 października na godz 14.00 Będziemy także butelkować to wczorajsze piwo. Czekamy na zdjęcia kolego Andrzeju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Impreza jak najbardziej udana, wszystkim dziękuję za uczestnictwo i mam nadzieje, że będzie nas przybywać. Do zobaczenie do 25 w Bavarii. Edytowane 6 Października 2014 przez Pepinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Kilka najlepszych zdjęć wyślę teraz natomiast całość przesłałem Mietkowi na maila. Następnym razem wezmę lustrzankę i zrobię jeszcze lepsze zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Dotarły. Zaraz wstawię. Minus jest taki, że Ciebie, Andrzeju, nie ma na żadnym ze zdjęć. Podczas warzenia w Bavarii trzeba to jakoś zorganizować, aby wszystko było uwiecznione. I wszyscy też. Też dziękuję za wspólną zabawę. Edytowane 6 Października 2014 przez Mietek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 W Bavarii zrobię więcej zdjęć bo nie będę się urywał w połowie tak jak w Zdroju. Razem też możemy sobie zrobić parę zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No właśnie teraz widzę, że trzeba się podzielić, żeby każdy na zdjęciach był. No i fajnie by było uwiecznić cały proces. Jeśli ktoś ma FB, to proszę o rozpromowanie i "wzięcie udziału". https://www.facebook.com/events/784244548280303/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Fajna impreza w parku. Miło was było poznać osobiście. Do zobaczenia 25.10 w Bavarii. Mam nadzieję, że nic nie wyskoczy i przybędę (wici wśród znajomych już puszczone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 A może udałoby się u nas w Jastrzębiu zorganizować gdzieś skrzynkę depozytową? Fajna sprawa by to była pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Piwo już pobulkało,teraz się klaruje,będzie w sobotę gotowe do rozlewu. Na warzenie proponuję coś belgijskiego,jakieś Pale Ale. Szymcio, spotykamy się co miesiąc w Bavarii,przyjdź ,posmakuj naszych wynalazków i przynieś swoje. Edytowane 15 Października 2014 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Już za tydzień warzenie w Gospodzie Bavaria.Proszę o zgłaszanie się chętnych do pomocy. Musimy zabutelkować Zdrojowego Cienkusza-9blg.Wczoraj zlałem na cichą i odzyskałem drożdże. W smaku niezłe ale wymaga nagazowania i poleżakowania. Trochę pracy nas czeka. Rozkładać będziemy się około 13.00. o !4.00 ruszamy z warzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Oczywiście będę. Jak trzeba jakieś surowce dostarczyć, to też jestem chętny. Oczywiście w tym, co mam. Trochę miałem przerwy z promocją, ale od jutra ruszam znów. No i postaram się załatwić szwagrobusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepinek Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Lista: 1.Crocco 2.Mietek 3.Pepinek Crocco wypisz wszystko co będzie potrzebne do rozlewu i warzenia, a każdy z nas niech się zdeklaruję co przyniesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ja też się dopisuję do pomocy 4. Andrzej Napisz Arku czy przynieść jakieś chmiele i słód, czy coś innego potrzeba też mogę przynieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jeśli potrzebujecie surowców do warzenia, to chętnie dostarczymy WiHuRa, cml i Gabi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Garnek ma Monika.Przyda się drugi do wody. Andrzej -przynieś śrutownik i schładzarkę ,resztę będę miał. Myślę,że tym razem trzeba uwarzyć coś mocnego i treściwego na zimę ,jakiegoś belga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) 5. Vinter (Sławek) Jeśli trzeba przyniosę kapslownicę kapsle, pompkę oraz rurkę grawitacyjną do rozlewu. Jeśli by coś trzeba było jeszcze przynieść to dajcie znać. Edytowane 19 Października 2014 przez vinter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 6. Janek (siwek-jas) Przyniosę z 50 czystych butelek :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Co myślicie o propozycji Dori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1986 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ja oczywiście jestem za:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) No ja nie widzę powodu, by być przeciw To ja może też kapsle i piro wezmę. Jeśli coś jeszcze trzeba, to piszcie. Jeśli jednak nie będzie surowców z zestawu, to oczywiście coś mogę dać. W miarę moich skromnych (jeśli chodzi o rodzaje, a nie ilości) zapasów. Jakieś etykietki do "zdrojowego" zrobimy? Mam kartki samoprzylepne i drukarkę, więc jak co, to wydrukuję. Edytowane 20 Października 2014 przez Mietek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzBzie Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 7. Grzegorz Ja też się piszę.Co prawda będę mieć czas na ok. 2-3 godzinki ale na pewno wpadnę. Też chętnie zabiorę jak coś trzeba ale widzę że wszystko już macie tylko nikt o drugim garze nie napisał to ja go wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się