crocco Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 W Świecie Alkoholi ukazały się 2 piwa z Kynšperský Pivovar. Na etykiecie piszą, że to craft beer. To są zwykłe czeskie lagery , ulepki jakich mało. Jedno niby pokrzywowe, drugie buraczkowe. Cena 9.50 za butelkę. Naprawdę nic tam nie czuć tylko cukier. Masakra. Tak ciu..tych piw daaawno nie piłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Świat alkoholi ostatnio to dno... jakiś czas temu na 3 piwa miałem dwa zepsute... od jakiegoś czasu zamawiam piwa w Katowicach w Chmielobrodym https://www.facebook.com/chmielobrodysą tam dostępne same nowości, zdecydowanie polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Alkoholowe Maszkety Rybnik tyle. Edytowane 27 Grudnia 2016 przez elpolako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Alkoholowe Maszkety Rybnik tyle. Również polecam, zadbam żeby oferta się podobała A i cos domowego zawsze pod ladą się znajdzie, chętnie się wymienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 W Świecie Alkoholi brakuje kogoś znającego się na crafcie.Co im hurtownia zaproponuje to biorą i czyszczą magazyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Żebyś Majk był bliżej ... Nie chcesz się wybrać z nami do Absurdalnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jak na razie bardzo chętnie tylko grafik jeszcze niepewny, jak będę się mógł określić na 100procent to dam znać. W sumie to prawie delegacja służbowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Od ponad roku szukamy z kumplami gdzieś bliżej jakiegoś fajnego sklepu i nigdy nie natrafiliśmy na te Alkoholowe Maszkety. Może się uda tam zawitać w piatek/sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Odwiedź sklep na Bacha3d w Tychach. 800gatunków piwa robi wrażenie. Właściciel Paweł jest osobą bardzo kompetentną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) jak będę kiedyś w Tychach to pewnie wskoczę tam;) Dzisiaj byłem w tym Rybniku i trochę się zawiodłem puste półki ale i tak lepiej niż u nas, mam nadzieje że to tylko przez to że koniec roku się zbliża;) Dalej pozostanę wierny Chmielobrodemu z Katowic:) Edytowane 29 Grudnia 2016 przez YeahBunny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dzisiaj byłem w tym Rybniku i trochę się zawiodłem puste półki ale i tak lepiej niż u nas, mam nadzieje że to tylko przez to że koniec roku się zbliża;) Tak, zdecydowanie święta wymiotły, a i koniec roku wiec nie można przesadzać. Nie wiem o której byłeś i czy się spotkaliśmy bo z kimś piwo wymieniłem dzisiaj, ale po południu półki już wyglądały normalnie. Dobra kończe już te lokowanie produktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jeśli jest miejsce to pisze się na wyjazd do Absurdalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 miejsce jest dla każdego, im więcej osób tym lepiej;) do zobaczenia w styczniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Chcemy zebrać 20 osób aby busik był pełny a nam było przytulnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wszystkim JAPowiczom i ich rodzinom życzę dobrego piwnego roku.Aby każde piwo było udane a kac nigdy nie męczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Życzę wszystkim zdrówka i uśmiechu, a szczególnie samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 szczesliwego nowego roku. jesli ktos pamieta smak piwa koniczek .to był pierwszy browarek z tej pierwszej wycieczki to w karwinie leja te piwko w knajpce ,,oaza'' miły pan tam obsługuje.a po za tym koniczek tam robi piwa okolicznosciowe.najblizszy dzien to 5 styczen maja miec piwo o nazwie cmelak-svetly medovy lezak.potem 19.1 piwo hatatitla-indian pale ale. potem 2.2 zeleznik-svetlyextra special itak dalej po dwa dni w miesiacu maja takie dni z piwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dzięki za info. Hatatitlę piłem i jest ok. U mnie na razie na topie jest Slezsky Pivovar z Hawierzowa. Do Absurdalnej jedziesz? Jest jeszcze parę miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 to zapisz mnie. a jutro nie chcesz sie wybrac do karviny na te piwko miodowe,a jak nie bedzie za dobre to normalnego koniczka sie napijemy.moze jeszcze ktos by był chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Nie piję alkoholu do 21 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 o kurcze az tak długo,współczuje ale trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Spoko Daję radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Sprzedam beczkę dębową 10l , w której leżakowało whisky, piwo, a teraz leżakuje czerwone wino. Info na priv lub tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 niestety ale musze zrezygnować z wyjazdu do absurlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzBzie Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ja też się odpisuję, nie dam rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi