jaroM6 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Czy są już jakieś szczegóły w temacie wyjazdu? głównie chodzi o busa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Właśnie po to się teraz zalogowałem,ale Jarek mnie wyprzedził No właśnie, co robimy z transportem do Absurdalnej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Na taką ilość osób bus się nie opłaci.Dam znać jutro lub w sobotę, ale wersja raczej będzie taka ,że pojedziemy na 2 duże auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) W sobota są drużynowe skoki w Zakopcu. Zapewne wszyscy chcieliby obejżeć je w naszym gronie w całości w Absurdalnej. Żeby dojechać tam na 16.00 musimy wyjechać najpóźniej o 15.00. Mietek przesłał na priva każdemu menu Absurdalnej. Wybierzcie coś dla siebie w cenie około 30 zeta, chyba, że ktoś chce wydać więcej Bierzemy ze sobą oczywiście po kilka swoich piw. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) 1 kwietnia wraz z dwoma kolegami wybieram się na Beer Geek Madness do Wrocławia w formule płacisz raz, degustujesz ile chcesz! może jest ktoś chętny? https://www.facebook.com/beergeekmadness/ Beer Geek Madness jest jednym z najbardziej innowacyjnych festiwali piwnych w Europie, prezentującym najciekawsze polskie browary rzemieślnicze i kontraktowe oraz ich dokonania. Spotkanie prawdziwych piwnych geeków i miłośników piwa z Polski i z zagranicy. Beer Geek Madness to również koncerty, artyści, wernisaże i wystawy oraz dostęp do strefy food truck, gdzie będą dostępne dania inspirowane BGM5, dostępne wyłącznie podczas festiwalu. Finał piątej edycji to łącznie 60 piw z 24 browarów z Polski i 5 wyjątkowych browarów zagranicznych, Browary zagraniczne: - Stone Brewing Berlin (Niemcy) - Mikkeller HQ (Dania)- Põhjala Brewery (Estonia)- Brekeriet (Szwecja)- Dugges Bryggeri (Szwecja) 24 browary rzemieślnicze i kontraktowe z Polski: - Browar Cztery Ściany- Beer Bros.- Browar BIRBANT- Brokreacja- Browar Okrętowy- Browar Zakładowy- Browar Deer Bear- Doctor Brew- Browar Golem- Hopium- Browar Hopkins- Browar Maryensztadt- Browar Nepomucen- Browar Palatum- Browar PINTA- Browar Piwoteka- Probus Kraft- Browar Profesja- Browar ReCraft- Browar ROCH - Browar Stu Mostów- Browar Szałpiw - Warsztat Piwowarski- Browar Widawa / Gospoda pod Czarnym Kurem do zobaczenia w sobotę moje portery już na was czekają !! Edytowane 15 Stycznia 2017 przez YeahBunny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ja niestety jednak muszę zrezygnować z wyjazdu w sobotę, mam nadzieje, że następnym razem się uda. A na Beer Geek Madness planuje być, bilet kupiony. 1 kwietnia wraz z dwoma kolegami wybieram się na Beer Geek Madness do Wrocławia w formule płacisz raz, degustujesz ile chcesz! może jest ktoś chętny? https://www.facebook.com/beergeekmadness/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Wojtek , Avanti, Jaro z Havrankovou jadą ze mną odjazd o 15.00 spod Bavarii Reszta jedzie z Hirkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Przypominam o punktualnym przybyciu. O 15.00 odjeżdżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Dzięki wszystkim za miłe spotkanie . Dzięki gościom i gadułom za odwiedziny. Podziękowania dla Remika , jego przemiłych dziewczyn i ogólnie Absurdalnej za super imprezę. Dzięki łazikom za piwo w plecaku. Edytowane 21 Stycznia 2017 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroM6 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie . Dzięki gościom i gadułom za odwiedziny. Podziękowania dla Remika , jego przemiłych dziewczyn i ogólnie Absurdalnej za super imprezę. Dzięki łazikom za piwo w plecaku. Ja również dziękuję za fajne spotkanie przy dobrym kufelku za transport pod drzwi,super miło spędzony czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tak,było fajnie :-) choć ja miałem prohibicję,to bardzo mi się podobało w Absurdalnej. Do następnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 No i dzięki naszym skoczkom za II-miejsce!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Tak,było fajnie :-) choć ja miałem prohibicję,to bardzo mi się podobało w Absurdalnej. Do następnego! Coś ostatnio dużo masz tej prohibicji ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Kierowca piwo pije z kieliszka, lub wie kiedy skończyć. Stali niebiescy 100m za Absurdalną i dmuchało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Kierowca piwo pije z kieliszka, lub wie kiedy skończyć. Stali niebiescy 100m za Absurdalną i dmuchało się. trza było stanąć 120m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Obowiązkowe spotkanie udziałowców JAP w piątek następny o godz 18.00 w Gospodzie Bavaria. Proszę o pewne przybycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiM Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 1 kwietnia wraz z dwoma kolegami wybieram się na Beer Geek Madness do Wrocławia w formule płacisz raz, degustujesz ile chcesz! może jest ktoś chętny? https://www.facebook.com/beergeekmadness/ wita wybieramy się w trzech , jeżeli będziecie organizować przewóz chętnie byś mysię dołączyli. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 1 kwietnia wraz z dwoma kolegami wybieram się na Beer Geek Madness do Wrocławia w formule płacisz raz, degustujesz ile chcesz! może jest ktoś chętny? https://www.facebook.com/beergeekmadness/ wita wybieramy się w trzech , jeżeli będziecie organizować przewóz chętnie byś mysię dołączyli. Pozdrawiam póki co nas też jest trzech, jak będzie więcej osób idzie coś pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 1 kwietnia wraz z dwoma kolegami wybieram się na Beer Geek Madness do Wrocławia w formule płacisz raz, degustujesz ile chcesz! może jest ktoś chętny? https://www.facebook.com/beergeekmadness/ wita wybieramy się w trzech , jeżeli będziecie organizować przewóz chętnie byś mysię dołączyli. Pozdrawiam Planujecie jakiś nocleg? Ja z jednym kumplem jade też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Tak, mamy już załatwiony w centrum hostel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 O dziwo w Świecie Alkoholi są 2 piwa pyszne. American Barley Wine z Osowej Góry i Rosa Rosa z Glogera. Warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 oddam 1,5kg słodu wędzonego drewnem gruszy (viking malt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Możliwe, że jeszcze jest Eisbock Pinty w Świecie Alkoholi. Braggot z Peruna był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpolako Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Eisbock z pinty jest w pubie Geszynk, w Rybniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi